Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
lunes, 20 de abril de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Ja hi ha 200 comerços disposats a participar del portal comercial d'Alzira i fer arribar el seus productes a cada racó de la ciutat

Entrevista a Carmen Herrero, directora d’IDEA: “Esta crisi pot convertir-se en una nova etapa de grans oportunitats”


 .-000403

Des que es decretà l'Estat d'Alarma el passat 14 de març, molta gent podria pensar que amb el confinament s'ha detingut el treball que es realitza des de les administracions públiques. En el cas del Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Alzira IDEA no ha sigut així.

L'equip humà d'IDEA Alzira continua al peu de canó informant, assessorant i formant a tots aquells i aquelles que en aquest temps de confinament volen aprofitar per a realitzar algun curs o sol·licitar algun tipus d'informació.


Carmen Herrero, directora d'IDEA, ens ha atés telemàticament per a presentar-nos totes les accions que s'estan duent a terme des del Departament de Promoció Econòmica d’Alzira.

"Els primers dies la gent estava molt desconcertada, no sabien a què s'enfrontaven i en IDEA vam tindre la necessitat de posar-nos ràpidament en marxa perquè la gent no caiguera en una profunda tristesa  i abandonaren tots els seus projectes de formació o d'emprenedoria", explica Carmen. 

Des dels diferents departaments es van començar a proposar accions de gran utilitat per al teixit comercial, empresarial i social de la ciutat d'Alzira. S’està programant setmanalment una sèrie d’activitats encaminades a l’entreteniment o assessorament per part de professionals.

"Ens hem ocupat que els comerciants continuen fent arribar als veïns d'Alzira els seus productes gràcies el sistema de repartiment que implementarem durant els primers dies, els nostres alumnes de teleassistència s'han posat en marxa per a contactar diàriament amb els majors que així ho precisen i vetlar per la seua salut i estat d'ànim", detalla la directora d'IDEA.

Carmen Herrero creu que és el moment de les oportunitats, “la gent ha d'aprofitar tot aquest temps de confinament per a reciclar-se i per a preparar-se enfront d'una nova etapa que pot estar plagada de novetats i escenaris què fa tan sols uns mesos ni tan sols imaginàvem”.

Convida a que tota la gent s'acoste, a través dels diversos canals de comunicació que té actualment funcionament IDEA, i sol·licite informació per a posar en marxa els seus projectes, reactivar la seua empresa, realitzar qualsevol dels nombrosos cursos que es posaran en marxa des de l'agència de desenvolupament local i econòmic d'Alzira.

En estos dies de confinament pel COVID19, IDEA Alzira està a la vostra disposició per a qualsevol consulta que pugau tindre, a través dels següent telèfon 96 245 51 01. Enviar un WhatsApp al mòvil d’IDEA 672 11 49 50 per a información general o al mòvil 667 91 08 53 si tens un comerç o vols posar-ne un en marxa. També podeu consultar totes les acciones disponibles a través de les xarxes socials d’IDEA.

 

Resum de les accions q s'estan duent des d'IDEA en temps de confinament:

- Agenda IDEA: Proactivitat en temps de confinament. Són videoconferències q es fan tots els dies en directe pel Facebook d'IDEA

- Anem a traure la 2a convocatòria de 50 beques més d'Aula Mentor Alzira (amb esta sumaran un total de 100 beques)

- Nou Canal Youtube IDEA Escola de Cuina

- ESTEM AMB TU. Acompanyament telefònic a persones majors

- COMERÇOS D'ALZIRA. Servei de repartiment a domicili

- S'està treballant en la campanya "El Comerç d'Alzira és Vida"

- S'està treballant en el vídeo promocional de la campanya "El Comerç d'Alzira és Vida"

- S'està treballant en el vídeo promocional "Servei de repartiment a domicili"

- S'està treballant en la Plataforma de Venda Online del Comerç Local"

- Portalemp

- IDEAEMPLEA. Grup de difusió pel que s'informa gratuïtament de totes les novetats d'ofertes d'ocupació, projectes,...

- Vídeo telefonada WhatsApp, per a tots aquells q necessiten orientació laboral

- English Tips. Consells d'anglés per a diferents converses

- Palabras voladoras. Classes d'àrab impartides per una voluntària

- SEMPRE AMB TU. Servei d'atenció telefònica a autònoms i empreses. S'informa i ajuda amb les subvencions estatals i autonòmiques, prestacions per ERTE, a través d'un telèfon gratuït.

E6D
 
 
 
                     
 ._000568                                            .-000130                                                    .-000166
 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaComerciosEmpleoEmpresas
Personajes AlzireñosEntrevistas
SocialSalud, Sanidad

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Alzireny - 20/04/2020
El comerç es vida?
I fan tancar els locals de vending del Poble?
Bars tancats, vending tancar.... On anem els que treballem, netejadors, conductors.... A fermos un café? Vergonyos.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal