Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.909 Fotografías: 108.897 Comentarios de usuarios: 125.588
EL SEIS DOBLE
miércoles, 1 de abril de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Serveis Socials d’Alzira redobla esforços per atendre les persones més vulnerables

L’Ajuntament d’Alzira paralitzarà el pagament de lloguers socials municipals i les taxes dels centres de dia


._000671
._000641  

El Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Alzira continua sent essencial per a les persones més vulnerables en esta pandèmia que està sofrint el nostre territori. Per això, la regidoria que dirigix Marina Mir ha reforçat la seua atenció i serveis a aquelles persones que ho demanen.

Així, el servei d’atenció domiciliària atén més de 100 persones diàriament a la localitat. En l’actualitat hi ha 9 auxiliars de domicilis als quals prompte s’afegiran dos noves contractacions més. A més, el departament està en contacte diari amb les residències de persones majors, tant públiques com privades, per atendre qualsevol requeriment.

Amb la finalitat de reforçar l’atenció ciutadana, a partir de demà es posarà a disposició de la ciutadania quatre telèfons més d’atenció directa amb els Serveis Socials. “La sensibilitat d’este ajuntament i del Departament de Serveis Socials és essencial per a poder redoblar els esforços i treball per a ajudar a totes les persones que ho necessiten”, ha assenyalat Marina Mir.


Hermanos Escrivá (Escrillum) - Venta, montajes y reparaciones de todo tipo de material relacionado con la electricidad de consumo.    ._000532 


D’altra banda, durant l’última setmana s’han atorgat 59 ajudes individuals d’urgència. I des del programa Menjar a Casa s’atén un total de 55 famílies, 20 més de les que hi havia abans de l’emergència sanitària.

En estos moments continua l’ajuda psicològica, un servei d’assistència telefònica destinat a tota la ciutadania en general i en especial atenció als més vulnerables. Per tal d’accedir al servei cal telefonar de dilluns a divendres de 9 a 14 hores al

96 201 81 52 i una treballadora del departament assignarà la consulta a una de les quatre psicòlogues que fan l’atenció.

Des de Protecció Civil s’està col·laborant amb la campanya de repartiment de medicaments a domicili. Les persones de risc pel que fa al COVID 19 que no tenen cap familiar que puga eixir a les farmàcies, poden demanar el servei telefonant als voluntaris de Protecció Civil.

Per la seua banda, Creu Roja atén 95 famílies amb ajuda alimentària i l’Ajuntament incrementarà la col·laboració per a actuar de forma directa als domicilis durant els mesos d’abril i maig per a minimitzar les conseqüències de la pandèmia.

 
Paralització de pagaments

L’Ajuntament d’Alzira també paralitzarà el pagament de lloguers de vivendes socials municipals i les taxes d’utilització dels centres de dia.

Per altra banda, l’Ajuntament d’Alzira sol·licitarà a la Generalitat i a la Diputació més serveis de teleassistència.

La regidora de Polítiques Inclusives, Marina Mir, ha destacat que l’Ajuntament “està treballant i posant tots els esforços per a atendre les persones més vulnerables. No deixarem cap persona en l’estacada”.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 ._000490
._000686
._000578 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialSalud, SanidadServicios Públicos

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal