Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.830 Fotografías: 108.807 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
miércoles, 25 de marzo de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira comença hui el voluntariat per a cosir mascaretes

400 mascaretes que aniran destinades a l’Hospital de la Ribera



._000596 

Després d’una setmana de gestions hui comença l’elaboració de les mascaretes sanitàries que cosiran un grup de dones d’Alzira.

Es tracta d’una iniciativa social que naix d’un grup de veïnes de la ciutat, que conscienciades de la necessitat es van posar en contacte amb l’Ajuntament. Prompte van ser més de 20 cosidores que es van mostrar interessades a col·laborar de manera desinteressada i a hores d’ara la quantitat ha augmentat considerablement.

Per tal de poder oferir un producte apte, amb el material adequat, s’ha comptat amb l’assessorament de l’hospital, que a més ha facilitat el teixit per a elaborar, inicialment 400 mascaretes.

“Vull agrair la solidaritat de la ciutadania que no ha dubtat en posar-se a disposició per a treballar. Estem molt contents per la bona acollida que ha tingut i sense haver començat ja estem esperant més material per a poder donar a cosir a totes les persones que s’han interessat per participar” ha assegurat la regidora de Sanitat Gemma Alós.

Este mateix matí s’ha fet el repartiment de material: teixit, gomes i cintes entre el primer grup de cosidores. Una volta estiguen acabades es portaran a esterilitzar i s’entregaran a l’hospital.

No és la primera mostra de solidaritat ciutadana i de fet a la ciutat ja hi ha iniciatives similars a la parròquia del Lluch, la botiga d’indumentària valenciana Mercedes Romero o fins i tot la falla l’Alquenència està elaborant pantalles facials a partir d’una impressora en 3D. 

“Des de l’Ajuntament estem orgullosos dels nostres veïns i veïnes que no han dubtat en posar-se a disposició dels qui ho necessiten” afig la regidora.

En tot cas i en tractar-se de productes sanitaris cal anar amb compte i seguir sempre les instruccions del metge i les recomanacions de la Generalitat sobre l’ús de mascaretes. 

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


._000743

 

 

 

.-000466

._000697
._000624 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialSalud, Sanidad

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal