Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.586
EL SEIS DOBLE
martes, 10 de marzo de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Huit comissions alzirenyes reconegudes pels seus llibrets als Premis de Promoció i Ús del Valencià de la Generalitat Valenciana

A.C. Falla Plaça Malva, Falla Mercat, Albuixarres-Camí Fondo, Plaça del Forn, Sant Andreu, Germanies, La Gallera-Hort dels Frares i Caputxins


._000691

L’Associació Cultural Plaça Malva ha obtés el primer lloc als Premis de Promoció i ús del Valencià convocats per la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana. Un total de 8 comissions alzirenyes han resultat premiades: A.C. Falla Plaça Malva, Falla Mercat, Albuixarres-Camí Fondo, Plaça del Forn, Sant Andreu, Germanies, La Gallera-Hort dels Frares i Caputxins. A més, d’estes comissions es troben entre les 25 primeres posicions dels premis.

“Des de l’Ajuntament d’Alzira volem felicitar tots els participants pel treball que fan per incrementar cada any la qualitat del llibret i donar l’enhorabona a les comissions premiades” ha manifestat l’alcalde de la ciutat Diego Gómez.

Este matí la Direcció General de Política lingüística ha comunicat als guanyadors i al nostre Ajuntament els premis i ha fet oficial la invitació a l’acte de lliurament al que assistirà el conseller d’Educació Vicent Marzá i que tindrà lloc a l'Auditori del Palau de les Arts Reina Sofia el pròxim divendres 13 de març a partir de les 16 hores. Per la seua part l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, junt al regidor de festes, Xavi Pérez han confirmat també l’assistència a l’acte de lliurament.

Des de la Conselleria, el director General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, Rubén Trenzano, ha volgut animar a continuar participant d’estos premis per a continuar col·laborant en la normalització de l’ús del valencià en l’àmbit festiu.

El llibret guanyador es pot consultar al següent enllaç: 

 https://issuu.com/fallamalva/docs/falla_pla_a_malva_llibre_2020_online 

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

.-000100

 

._000671
._000641 
 ._000603

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasFallas

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

sepionet - 10/03/2020
Em sembla molt bé. I l'enhorabona a eixes comissions. Però amb alguna que altra excepció hi ha que dir que no es premien llibrets fallers, si no lleibrets que tracten en lloc de falles de Iguatat, de Feminisme, d'Educació a l'Escola, de Gelats.... Vaja trellat. I a això li diuen llibrets fallers?. A més a més, em sembla que tot està molt polititzat i quan més en sintonia amb els que manen en la conilleria (perdó Conselleria) molt millor. No és això companys, no és això. Hi hauria que establir i definir molt clarament el que és un llibret faller i elq ue són llibres monogràfics que són tot menys llibrets fallers.
pp - 10/03/2020
"Com no enviar una salutació i un reconeixement i incloure-ho en el llibret, Al corona virus avingut per a quedar-se amb nosaltres Saluda al teu nou veí ¿Visca els falles Visca¿¿......."
Tot vos sembla mal - 10/03/2020
Ayyyy Sepionet, podries explicar-nos en que consisteix exactament un llibret faller?
Senc que et moleste la igualtat, el feminisme, l´educació, ...... però TOT açò tambè forma part de la festa de les falles.
A mi si em sembla realment molt bè els premis aconsseguits per les comissions alzirenyes. ENHORABONA a tots pe´l vostre treball.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal