Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.830 Fotografías: 108.807 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
martes, 10 de marzo de 2020
Clic en la foto para ampliar

Foto: Club Karate Alzira
Ver imágenes de esta noticia
1

 Tres karatekes de Club Karate Alzira guanyen el Campionat Autonòmic

I quatre més aconsegueixen també pujar a pòdium


._000575

Crònica de la Final de la Lliga Autonòmica infantil  FEDERACIÓ VALENCIANA DE KARATE que s’ha celebrat  07-03-2020 a Benigànim.El matí ha començat d’allò més be, Pablo Berenguer supera les expectatives dipositades en la participació del primer any en aquesta lliga i queda en un 4t lloc, en la modalitat de kata, a punt de pujar a pòdium.

A continuació Carla Sayol demostra una vegada més que és la Wonderwoman de la seua categoria quedant Campiona de la Comunitat en kumite juvenil femení +52 kilograms.

Després, la nostra apreciada competidora Mar Vila, pese a estar constipada, ens fa vibrar a tots de nou, aconseguint el bronze en aquesta jornada i així pasa a ser també la Campiona de la Comunitat en la categoria kumite juvenil femení -42 kilograms.

Seguidament entra Susi Marín en acció i lluita, millora en cada jornada, superant a la majoria de les seues rivals i aconseguint un Bronze en kumite juvenil -37 kilograms.

Mentrestant Blanca Vilanova, també aconsegueix el Bronze en la seua categoria de kumite juvenil i reafirmant-se com l’esportista que no baixa del pòdium en tota la lliga.

A mitjan matí comencen els tres xics que participen en la categoria KUMITE INFANTIL, Marco Mazo, Arnau Giménez i Javi Avellán, aquest últim, gràcies a la seua participació i empeny, queda molt prop de guanyar medalla i obté molt bons resultats que el porten a estar entre els primers llocs de la seua categoria (kumite infantil masculí). Alhora competix Marco Mazo (conegut com Mazinguer Mazo, implacable competidor) que amb els seus impecables combats guanya la segona posició del pòdium. I l’últim membre d’aquesta categoria, Arnau Giménez ens descobrix una força i una potència que també el fan pujar al pòdium i guanyar el Bronze.

Per a finalitzar el matí tenim a Iker Albuixech que comença a soltar-se, guanya força i confiança en sí mateix i que veiem que en properes competicions tindrà la recompensa al seu treball i esforç.

Acabem el matí veient a Carlos Valentín, que amb la seua il·lusió, esforç i constància queda posicionat en el quart  lloc de la seua categoria.

Per la vesprada comencem les competicions de Juvenil + 60 kilograms i allí, Darío Peláez ens dona a tots una lliçó sobre tàctica a l’hora de fer combats, que acaba desesperant als adversaris i guanyant medalla d’or quedant així CAMPIÓ DE COMUNITAT EN LA SEUA CATEGORIA.

I acabem la llarga jornada de hui amb Leo Masià, de 8 anys, menut, però molt molt valent i te moltes ganes de seguir combatent i practicant, de segur que en un futur ens donarà moltes satisfaccions a tota l’afició de Club karate Alzira.

Però lo que més plena d’orgull a la direcció de Cka és veure el companyerisme entre els karateques, com s’alegren quan algú guanya, com s’animen entre ells si algú perd, la confiança que tenen en els tècnics... , són un grapat de valors que anem teixint i que van creixent al ritme dels i les esportistes. I quan tots ens girem cap  a la grada i veiem als nostres “holligans” animant de forma incondicional a tot l’equip pensem... Que gran equip!Especial agraïment a Pedro, Sonia, Carla, Xavi i a Tico.

Club Karate Alzira

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesGeneral

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal