Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.831 Fotografías: 108.808 Comentarios de usuarios: 125.566
EL SEIS DOBLE
jueves, 5 de marzo de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Avís de tancament del Pont de Pellicer els dies 7 i 8 de març a Alzira

El tall afecta tant a vehicles com a vianants; des del dissabte 7, a les 7 del matí, al diumenge 8 de març, a les 12 hores


._000585 

._000640

La Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient de la Generalitat informa del tall de la CV 50, tram delpont de Pellicer sobre el riu Xúquer a Alzira per al pròxim cap de setmana des del dissabte 7 a les 7 del matí aldiumenge 8 de març a les 12 hores.

Este tall està motivat per una de les fases de reparació de danys a la carretera que passa per baix de la CV 50. El passat mes de febrer va tindre lloc un accident de trànsit en el qual un camió que circulava per la ronda d’Europava col·lisionar contra el tauler del pont i va ocasionar el trencament d’una canonada de distribució de gas d'alta pressió i diverses bigues del pont.

El pròxim cap de setmana l'empresa subministradora, NEDGIA,farà la substitució de la canonada de gas. Els treballs des del moment de l’accidentfins arahan consistit en la preparació d’un desviament soterrani que es connectarà a l'existent a manera de circumval·lació. Una vegada finalitzada esta fase, cal connectar definitivament i eliminar el tram de conducció danyat. Per això, és necessari el tall total del trànsit en la CV 50 al pont tant per als vianants com per a vehicles per a garantir la seguretat en els treballs esmentats de substitució i comprovació de la nova conducció. 

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

  

 

 .-000403

 

 

 

._000745

.-000367

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Urbanismo, Infraestructuras y Vivienda

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 05/03/2020
Y ha sido preciso que el PP saque una nota de prensa sobre el tema para que vosotros os pongáis las pilas y decidáis informar a la gente, ¡es que no tenéis vergüenza!
Toni - 05/03/2020
El caos será total

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal