" />

Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
jueves, 27 de febrero de 2020
Clic en la foto para ampliar

MUMARTE
Ver imágenes de esta noticia
1

 MUMARTE, totes les activitats del Museu Municipal d’Alzira de març a maig

El MUMA té programada una ampla oferta d'activitats per al segon trimestre del 2020 baix el nom genèric de MUMARTE

 


.-000331
MARÇ:

Dijous 12 i divendres 13, d’11 a 13 visites escolars al Museu Faller i el dissabte 14 taller familiar didàctic. PEKE TURISME. Concertar: [email protected]

Exposicions “Aquarel·les” de Bernardo Vidal Sala I, i “El Xúquer, un riu d’inspiració” d’Enric Picot a la Sala II, fins el 22 de març.

Dijous 26 de març a les 19’30, al Saló d’Actes del MUMA conferència: “Teodoro Andreu un pintor relegat”, a càrrec de Bernat Montagud, en commemoració del 150 aniversari del naixement de Teodoro Andreu Sentamans (29 de març de 1870).

 
ABRIL:

Dijous 2 d’abril a les 19’30 inauguració exposició: “Memòria del Regne. 600 anys de la Generalitat Valenciana”. Sales I - II del MUMA, fins el diumenge 10 de maig.

Dijous 16 i divendres 17, d’11 a 13, Teodoro Andreu acompanyarà les visites escolars al MUMA i el dissabte 18 taller familiar didàctic. PEKE TURISME. Concertar: [email protected]

 
MAIG

Dijous 14 a les 19’30 inauguració exposició de Salvador Ausina Sala II i de pintors valencians segles XIX-XX, sala I.

Fins el 30 d’agost.

Divendres 15 i dilluns 18, d’11 a 13 visites escolars al MUMA, i el dissabte 16 taller familiar didàctic. PEKE TURISME. Concertar: [email protected]

Dilluns 18, Dia Internacional dels Museus, a les 19’30. Reobertura de la Sala la Cambra, amb cinc espais diferenciats: artistes locals reconeguts: Espinar, Sanz Castellanos o Goig del Poyo; col·lecció de valencians dels ss. XIX - XX i Salvador Ausina, dones pintores tals com Elena Negueroles, Susana Nadal, Mar Revert, o Ángela Malysheva i dones representades, per Ripollés o Solbes, però també en escultura i gravat per Ballester, entre altres; així com últimes tendències amb Josep Francés.  

Dijous 21 presentació de la restauració del quadre “Cosiendo bajo naranjos”, de Teodoro Andreu, per Mónica Ibáñez Bartolomé, restauradora del MUMA.

Divendres 29, a les 18 al Saló d’Actes del MUMA presentació del llibre “175 años de Historia del Colegio de Abogados de Alzira” elaborat pel professor de Dret de la Universitat de València Carlos Tormo, seguit de la projecció del documental: “Abogados en la Transición”.

Isabel Aguilar, tinent d'alcalde i regidora de Patrimoni Cultural, anima a totes i tots a participar de les activitats del MUMARTE, "una ampla oferta dedicada a tots els segments d'edat i amb la intenció de que el nostre patrimoni siga conegut amb profunditat", ha assenyalat la regidora.

Per últim, cal recordar l’horari de visita; de dimarts a dissabte d’11 a 13 hores i de 17 a 20 hores; pel que fa al diumenge l’horari és d’11 a 13.30 hores.  

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

._000500
 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal