Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.861 Fotografías: 108.848 Comentarios de usuarios: 125.572
EL SEIS DOBLE
sábado, 15 de febrero de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alumnes del CIPFP Luis Suñer Sanchis visiten la Fira Internacional d'Energia i Medi Ambient 'Genera 2020'

A la fira trobaren les últimes novetats del sector, gràcies a la presència de 241 empreses, de 16 països, sobre energia, tecnologia, panells solars, turbines o bateries


 

 .-000089 

 

Els nostres grups d’FP de Grau Superior d'Energies Renovables, de Grau Mitjà d'Instal·lacions de Telecomunicacions i de Bàsica d'Electricitat i Informàtica, van visitar la setmana passada IFEMA a Madrid per a assistir a la Fira Internacional d'Energia i Medi Ambient, Genera 2020.

Genera 2020 va mostrar als nostres alumnes les últimes novetats del sector, gràcies a la presència de 241 empreses, de 16 països, sobre energia, tecnologia, panells solars, turbines o bateries

La competitivitat aconseguida per les tecnologies eòlica i fotovoltaica –la primera ha reduït els seus costos en un 70% en els últims deu anys i la segona un 89%– junt amb les subhastes de potència celebrades en 2016 i 2017, han reactivat el sector a nivell nacional fins a uns nivells mai vistos. Fins a novembre de 2019, s'havien instal·lat 4.846 nous megawats renovables, una xifra rècord en la història d'Espanya. Es distribuïxen en 3.110 MW fotovoltaics, 1.634 MW eòlics, 102 MW de biomassa i 38 MW hidràulics. A més, els nous desenrotllaments sorgits de les subhastes de l'any 2017 no tindran incentius econòmics, donada la competitivitat aconseguida per estes tecnologies, i continuaran contribuint a la reducció de preus del mercat elèctric.

A nivell europeu, el marc sobre clima i energia per a 2030 establix un objectiu d'un 32% d'energia renovable. Si a Espanya ens limitàrem a este compromís europeu, hauríem de passar del 14% d'aportació actual anual al 32% en només una dècada. El Pla Nacional Integrat d'Energia i Clima (PNIEC), el segon esborrany del qual acaba de presentar-se, marca com a objectius per al nostre país el 42% de renovables en 2030 i el 74% d'electricitat. Totes estes metes auguren una dècada d'intensa activitat per al sector. No obstant això, per a assolir els objectius plantejats en el PNIEC, les energies renovables han d'enfrontar-se al repte d'augmentar la seua participació en dos sectors difusos de gran consum energètic: la climatització i el transport, on, de moment, el seu pes és mínim.

Una Jornada Tècnica que els nostres alumnes, així com el seu professorat, van aprofitar al 100% per a veure in situ les innovacions del sector.

CIPFP Luis Suñer Sanchis

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

._000646
._000650
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal