Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
lunes, 10 de febrero de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

  Els socialistes d’Alzira en contra de la desaparició dels cérvols a la Casella

"Els cérvols comporten un gran arrelament d'estos animals a la vall de la Casella, que suposa un atractiu més d'este paratge"


._000585 

._000640
El PSOE d'Alzira està en contra de la desaparició dels cérvols al paratge natural de la Casella. Cal recordar que en els anys setanta l'Ajuntament d'Alzira va recollir una donació de cérvols i es va decidir que romangueren a la Casella, creant un atractiu mediambiental i educatiu per a la ciutadania alzirenya i també per a totes aquelles persones que visiten el paratge natural.
Carla Garrido, representant socialista al Consell de Medi Ambient d'Alzira ha manifestat que "Seria un error que els cérvols, que actualment estan al recinte de la Casella, desaparegueren d'este paratge natural. Hem de recordar que el decret del Consell amb data del 5 de novembre de 2004 diu que es declara com a paratges naturals la Murta i la Casella, on es contempla que la tanca d'estos animals a la Casella es mantindrà per la seua tradició i la seua funció d'educació mediambiental respecte a la fauna silvestre, sense prejudici de reforçar o substituir la tanca actua amb les opcions de clos més adequades per al benestar dels cérvols. La socialista Carla Garrido també ha afirmat que els cérvols comporten un gran arrelament d'estos animals a la vall de la Casella, que suposa un atractiu més d'este paratge, així com una oferta turística complementària i un valor afegit a l'entorn natural".
"Des del Partit Socialista volem aportar solucions per mantenir i millorar la situació dels cérvols com és l'ampliació del tancat per donar major llibertat i qualitat de vida als animals; intercanviar exemplars d'altres llocs per evitar la consanguinitat, així com crear un protocol d'atenció als cérvols sota la supervisió de tècnics i veterinaris" ha conclòs la socialista Carla Garrido.

PSOE Alzira  

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


._000750

 

 

._000578 

 ._000614


.-000474

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Medioambiente y Naturaleza
PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Indisnado - 10/02/2020
Han decidido que el mantenimiento de los ciervos, con dinero de todos los alzireños hay que seguir manteniéndolo.
Así me gusta. Això ho pague jo... amb els teus diners¡¡¡¡. Filosofia Psocialista.
Pere Peres - 11/02/2020
La desaparició d'un dels últims vestigis del franquisme a Alzira és sempre un motiu de celebració.
Salutacions
Eugenio - 11/02/2020
Vestigis del franquisme? Cuanta burrera y cuanta prepotencia son capaces de albergar algunos
donde dije digo...... - 11/02/2020
¿Si los ciervos son franquistas, los imbéciles como tú qué son?.
Pere Peres - 11/02/2020
Anem a veure miserable trompellot donde dije digo. Un cèrvol és un animal ungulat sense capacitat de raciocini, per la qual cosa no pot ser franquista mentre que tu tot i tener la capacitat de teclejar un ordinador no vas més enllà de la categoria d'ase.
Comprens. ruc?
Salutacions
donde dije digo...... - 11/02/2020
No me refería a tí, pero ya que te sientes aludido al llamarte imbécil, no seré yo quién te contradiga.
Según los imbéciles como tú, todo lo hecho durante el franquismo debe ser arrasado, las universidades, los hospitales, las carreteras, las escuelas, las viviendas, etc. etc. Todo lo que se hizo con el dinero y el esfuerzo de los españoles entre el 1940 y el 1975 es malo, hay que eliminarlo. Será burro el payaso este.
donde dije digo...... - 11/02/2020
A ver pere peres, un imbécil es un ser bípedo con escasas luces y pocas entendederas, fácilmente maleable y manipulable, que aún se cree que los animalitos hablan y que Bambi lloraba al perder a su mamá a manos del cazador asesino. También se creen que los fantasmas de unos ciervos muertos, encerrados hace más de 50 años, siguen en la Casella gritando proclamas franquistas.
Pere Peres - 11/02/2020
Está molt clar donde dije diego que quan parlaves d'un imbècil parlaves de tu mateix.
Salutacions
alziro - 12/02/2020
Pues yo creo que si a Pere Peres le quitaran la paguita de verano y la de navidades no lo celebraría.
Pere Peres - 13/02/2020
alziro; sóc empresari, les paguetes eixes que tu dius i que dins la teva burrera de solemnitat penses que són gràcies al generalisimo, no és que no les cobre sinó que les pague.
Comprens, miserable trompellot?
alziro - 13/02/2020
No feia falta Pere Peres, ací el que més o el que menys sap que els toques.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal