Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.893 Fotografías: 108.880 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
martes, 4 de febrero de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4

 La Regidoria de Patrimoni Cultural treballa en la Murta per tal de condicionar els desperfectes ocasionats pel temporal

La caiguda de pins de grans dimensions ha fet malbé a algunes de les zones del monestir, entre elles el panel explicatiu del monument


._000600
.
.-000049

A conseqüència del pas de la Depressió Aïllada en Nivells Alts anomenada “Glòria” entre els dies 20 i 22 de gener, el temporal ha causat greus danys al paratge natura de la Murta, tant en la part cultural com en la natural.

Pel que respecta als bens culturals, degut a la gran quantitat d’aigua caiguda en poques hores i el vent huracanat, han fet que la caiguda de pins de grans dimensions haja fet malbé a algunes de les zones del monestir, entre elles el panel explicatiu del monument. També han caigut arbres a la zona per excavar corresponent presumiblement als sectors de la cuina i del refectori, així com a la capçalera de l’església, danyant un dels murs del trassagrari, així com la caiguda de part del brancatge en l’interior de la nau del temple.

També s’han vist afectats el pati dels llavadors, el jardí de l’Almàssera i la coberta de la protecció de les pintures murals de l’ermita de Santa Marta.

Isabel Aguilar, regidora de Patrimoni Cultural ha assenyalat que “ja ens hem posat a treballar per a anar recuperant tots els desperfectes provocats pel temporal Glòria per tal de condicionar totes les parts danyades i al temps mantindre la seguretat dels visitants a un dels elements naturals i patrimonials més rellevants de la ciutat d'Alzira" 

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

 

 

 

._000688

._000691

._000585 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal