Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
miércoles, 29 de enero de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5

 El xiquets i xiquetes són qui ensenyen als majors a reciclar amb el programa europeu URBANREC

Fernando Pascual ha dit als menuts que "deuen recordar als seus pares la necessitat de fer ús del telèfon que proporciona l'Ajuntament per tal de retirar els voluminosos"


._000759

 

El parc de l'Alquenència d'Alzira ha acollit el tancament de la campanya del projecte europeu URBANREC, on han participat en els seus tallers els alumnes del col.legi Lluís Vives.

La vicepresidenta i diputada de Medi Ambient de la Diputació de València Maria Josep Amigó, junt amb l'alcalde d’Alzira Diego Gómez i el president del Consorci Ribera i Valldigna Salvador Montañana  han participaran en la cloenda davant de les autoritats de la Ribera i la Valldigna del projecte Europeu URBANREC, que realitza la Diputació de València junt amb diverses entitats col·laboradores.

Este projecte s’ha desenvolupat en huit municipis de la Ribera i la Valldigna per tal d’afavorir el reciclatge i valorització dels residus voluminosos i buscar solucions perquè aquest tipus de residus no acaben en un abocador.

Entre els assistents ha estat l'edil del PSOE Fernando Pascual, encarregat a Alzira dels residus i el reciclatge des de la Regidoria de Serveis Urbans, qui ha dit als menuts que deuen recordar als seus pares la necessitat de fer ús del telèfon que proporciona l'Ajuntament per tal de retirar els voluminosos i no deixar-los a la via pública.

E6D


 

 


._000715


._000703

._000731 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal