Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.821 Fotografías: 108.798 Comentarios de usuarios: 125.564
EL SEIS DOBLE
miércoles, 29 de enero de 2020
Clic en la foto para ampliar

Cartell trobada
Ver imágenes de esta noticia
1

 El col·legi Alborxí participarà en el sopar de presentació de la 35ª Trobada de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera

Anima a tot l'alumnat i famílies de la 1a promoció d'ensenyament en valencià del centre a participar en l'acte


   ._000506 

Des del col·legi us animem a passar una nit junts plena de records i emocions junt als vostres companys i companyes de la 1a promoció que inicià i acabà l'ensenyament en valencià al nostre centre.

Eixa nit es presentarà la 35ª Trobada de Centres d’Ensenyament en Valencià que se celebrarà enguany a Alzira, el proper 26 d’abril de 2020.

Serà una vetlada entranyable durant la qual guardonaran els centres educatius, com el nostre, pioners de la comarca, que implantaren l’ensenyament en valencià regulat per la Llei d’Ús i Ensenyament del Valencià de 1983 i es farà un reconeixements als/a les alumnes que formaren part de les primeres promocions de l’ensenyament en valencià a les comunitats educatives d’Alzira.

Naturalment animem a tota la Comunitat Educativa del centre a participar en el sopar i en totes les activitats de la 35ª Trobada de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera.

 

ALUMNES DE LA 1A PROMOCIÓ D'ENSENYAMENT EN VALENCIÀ DEL CEIP ALBORXÍ

Sendy Aguilar, Clara Aledón, Carolina Andrés, Gonzalo Aparicio, Islandia Benito, Alberto Boquera, Antonio Borrull, Gemma Chordá, Sara Crespo, Christian Cuesta, Borja Elorza, Miguel Ferragut, Albla Fluixá, Lucía Gutierrez, Jesús López, Maria Teresa López, Ruth Martínez, Carlos Ibáñez, Tamara Izquierdo, Alicia Jiménez, Edgar Peris, Angel Miguel Román i Albert Vivas.


COM RESERVAR ELS TIQUETS DEL SOPAR DE LA 2ª NIT DE LA RIBERA

- El preu del cobert, per persona, és 27 €.

- Cal fer una transferència al compte de Caixa Popular ES48 3159 0060 1725 9909 0327. Al concepte de la transferència hi ha de constar el nom i cognoms de les persones que reserven, un número de mòbil i la comunitat educativa i població de procedència. Després, s’ha d’enviar el justificant de l’ingrés al correu [email protected].
- Termini per a enviar aquest formulari d'inscripció en la 2ª Nit de la Ribera i el justificant de l'ingrés o transferència bancària: 14 de febrer de 2020.

 
FORMULARI D'INSCRIPCIONS AL SOPAR DE LA 2ªNIT:

https://forms.gle/6jnN75ATSzCmS3St6 

DÍPTIC INFORMATIU DE LA 2ª NIT DE LA RIBERA: https://n9.cl/j6c4x

CEIP ALBORXÍ 

 

 

 

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.


  

 .-000143
._000619
._000674 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación
SocialActividades

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal