Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.821 Fotografías: 108.798 Comentarios de usuarios: 125.564
EL SEIS DOBLE
lunes, 20 de enero de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5

 Solucionades totes les incidències provocades pel temporal a Alzira

La regidoria de Serveis Urbans ha actuat en les zones enjardinades i ha retirat els arbres i branques caigudes


._000737


._000351

L'advers episodi meteorològic que ens afectant-nos des d'ahir diumenge ha ocasionat algunes incidències en les zones enjardinades de la nostra ciutat, tal i com s'assenyala en l'informe elaborat per l'empresa encarregada del manteniment del parcs i jardins d'Alzira. 

Fernando Pascual, regidor d'Obres i Serveis Urbans, de qui depén l'àrea de conservació de les zones verdes de la nostra ciutat ha manifestat que "afortunadament no hi ha que lamentar cap incidència personal ni material, tan sols cal assenyalar que s'han vist afectats diversos arbres que no han pogut resistir davant les fortes ratxes de vent"

S'ha procedit ha realitzar les següents actuacions:

- En el camí del Respirall s'ha retirat una rama de grans dimensions d'al mig de la calçada pertanyent a un arbre d'una parcel•la privada i que dificultava el transit.

- En les avingudes Adrián Campos, Generalitat i 9 d'Octubre s'han tingut que retirar xicotetes rames de la calçada i la vorera.

- Retirada de palmes aïllades de la urbanització del Racó arrancades per les ratxes de vent.

- Una rama d'un arbre de l'avinguda Entre Naranjos ha patit el despreniment d'una rama que havia caigut dins del parterre.

- S'ha hagut de retirar un xiprer a la porta de l'església de la Verge del Lluch que presentava una inclinació de 45 graus.

- També s'ha tingut que actuar al parc de la Marina Espanyola on s'ha retirat un arbre que ha patit problemes en la seua base i que estava recolzat en un fanal.

- Un arbre de menuda estatura, així com diverses rames han sigut retirades del parc de les Basses.


Eureka Centre d’Estudis - Academia especializada en clases de refuerzo para todos los niveles (primaria, secundaria y bachiller) y de todas las asignaturas.   ._000531


- La setmana passada es va procedir a la plantació de nous arbres pel que s'han tingut que revisar i actuar en el redreçat dels tutors en les places del del Sufragi, Sant Judes, i Germanies, als carrers Major Santa Caterina, Pavía, Independència, Sagrada Família, Numància, Alquenència, Pere Morell, Materna, la Pau i Miguel Rodriguez de Arellano, a més de en el parc Teresa Jornet, estació Renfe, Sèquia Real d'Alzira, parc Pere Crespí, Casa Blava, col•legi Tirant lo Blanch, pàrquing Martinez Aspar, avinguda Pare Pompílio i Antic llavaor.    

- També hi ha hagut que adreçar arbres en Joanot Martorell, en la façana del col•legi Ausiàs March, i al parc Elisa Ramírez.

- Per últim assenyalar que també s'ha procedit a la retirada d'un pi en el parc de l'Alquenència.

El regidor de l'àrea, Fernando Pascual, ha apuntat que se seguirà molt atent per tal de anar donat solució als desperfectes causats pel temporal que es vagen detectant en l'arbratge del casc urbà.    

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

._000691
._000585 

._000640
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

El Tiempo en Alzira
SocialServicios Públicos

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal