Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
viernes, 10 de enero de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira rep els socis europeus del projecte VET-Up, dotat amb més de 400.000 euros

L’Agencia de Desenvolupament Local IDEA ha rebut la visita dels socis europeus que formen part del VET-Up, projecte liderat per l’Ajuntament



._000725

El projecte VET UP, en el marc del programa Erasmus+, dona suport a la creació de xarxes i associacions transnacionals i nacionals de proveïdors d’FP. L’objectiu de la convocatòria és la presentació de propostes que busquen la millora de la qualitat i l’eficiència de l’FP, del seu impacte i la seua pertinència per als estudiants i els ocupadors, i crear una cooperació transfronterera per a la qualitat i l’atractiu de l’FP.

Les propostes finançades en el marc de la present convocatòria han de fomentar la comunicació, difusió i suport per a l’aplicació de l’agenda política de l’FP a escala nacional i de la UE, intercanviar coneixement, impressions i experiència sobre l’aplicació de polítiques i l’intercanvi de les millors pràctiques en matèria d’excel·lència en l’FP.

El projecte de l’Ajuntament d’Alzira té 2 anys de duració, comptats a partir del pròxim 1 d’octubre, amb un pressupost total de 440.077 €, finançats al 80 % per la Unió Europea per a portar a terme diferents activitats contemplades en el projecte. Els socis del projecte són:

- Xarxa - Groupement d’Intérêt Public pour la Formation Continue et l’Insertion Professionnelle (França)

- Xarxa - Association of Institutions for Vocational Training in Bulgaria (Bulgària)

- 3s Forschungsverein (Àustria)

- Universitat d’Economia i Innovació de Lublin (Polònia)

A les 9:30 h està programada la recepció de l’alcalde per donar-los la benvinguda a la ciutat. A continuació es portaran a terme les presentacions de projectes de tots els participants. Divendres tindrà lloc la segona jornada, que continuarà amb les discussions sobre els projectes i finalitzarà amb una visita cultural pel municipi.

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

.-000331

 

 

 

 

._000622

._000623

._000629
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Economía
Educación y Formación

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal