Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.831 Fotografías: 108.808 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
lunes, 16 de diciembre de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Andreu Salom, diputat d'Administració del Patrimoni, visitarà este dissabte la Murta

La invitació ha sigut cursada per l'Associació Amics de la Murta encapçalada pel seu president Xavier Blasco


._000472
._000688

El regidors del Grup Municipal Socialista en l'Ajuntament d'Alzira, Isabel Aguilar, Gemma Alós i Fernando Pascual han mantingut una reunió de treball amb el diputat d'Administració de Patrimoni, Andreu Salom.

De l'encontre s'ha agafat la intenció que el diputat realitze una visita al MUMA, Museu Municipal d'Alzira, el proper mes de gener.

Posteriorment s'han incorporat a la reunió quatre representants de l'Associació Amics de la Murta qui junt a la regidora de Patrimoni Cultural de la nostra ciutat, Isabel Aguilar, li han apropat la imperiosa necessitat d'actuar en la torre dels Coloms del cenobi de Santa Maria de la Murta, únic element de tot el conjunt monàstic que es manté en peu i que tal i conforme han determinat els tècnics es troba en un precari estat, després dels constants episodis de pluges torrencials que està patint la Vall de la Murta.

Este dissabte 21 de desembre, a les 11 del matí, el diputat visitarà el monestir després de la invitació que li han realitzat els membres d'Amics de la Murta, encapçalats pel seu president Xavier Blasco.

Isabel Aguilar com a regidora de Patrimoni Cultural ha manifestat al diputat que s'ha tornat a cursar una invitació a Carmen Amoraga, directora general de Cultura i Patrimoni de la Generalitat Valenciana, convidant-la a visitar el monestir. A la invitació s'ha adjuntat l'informe tècnic realitzat al cenobi.

Aguilar ha manifestat que a la Consellera li se vol transmetre la necessitat d'accelerar les obres de consolidació i posada en valor d'un dels elements patrimonials més destacats de la ciutat d'Alzira, la torre dels Coloms.

Grup Municipal Socialista en l'Ajuntament d'Alzira 

  

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

 

._000691

._000585 

._000640
 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Medioambiente y Naturaleza
PolíticaActualidad Política

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal