Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.821 Fotografías: 108.798 Comentarios de usuarios: 125.564
EL SEIS DOBLE
sábado, 14 de diciembre de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 3.000 'Flors de Pasqua' es repartiran al mercat ambulant de Nadal

Els diumenges 22 i 29 de desembre i el diumenge 5 de gener


._000559
 ._000560

Com cada any, en aplegar el mes de desembre s’inicien les activitats relacionades amb les festes nadalenques, i per tal que les alzirenyes i alzirenys puguen realitzar les seues compres es realitzaran 3 mercats extraordinaris el diumenge 22 i 29 de desembre i el diumenge 5 de gener, amb l’objectiu de facilitar les compres i fomentar l’afluència de públic, tant al mercat com a la zona comercial.

L’esperit nadalenc ja es respira a Alzira i enguany, una vegada més, des de la Regidoria de Serveis Urbans i AVAME es vol fomentar les compres al mercat ambulant de la nostra ciutat en estes dates assenyalades. Un total de 3.000 flors de Pasqua es repartiran entre aquelles persones que compren al mercat el dimecres 18 i el diumenge 22 de desembre. Els comerciants repartiran tiquets que es podran canviar per una flor de Nadal a l’aparador que ubicarà l’Ajuntament d’Alzira.

El regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual, ha destacat que “es vol potenciar un mercat consolidat, en què s’ha de valorar l’activitat comercial de cada dimecres al mercat ambulant, on la zona s’ompli de públic i consumidors de tota la comarca”. A més, ha afegit que “amb esta iniciativa que tant d’èxit va tindre el passat any, es fa valdre la dedicació i l’esforç dels comerciants que cada setmana apleguen a Alzira amb els seus productes i la fidelitat del públic que cada setmana fa les seues compres al mercat”.

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

._000722

 

 

 

 

._000587
._000599
._000602 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaComercios
SocialGeneral

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal