Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
jueves, 12 de diciembre de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El calendari municipal per al 2020 dedicat al pintor Teodoro Andreu es presenta el dimarts 17 de desembre al MUMA

La venda començarà el mateix dia 17 de desembre al MUMA al preu d’1 euro per calendari i enguany, a més, com a novetat també es podrà adquirir la bandera de la nostra ciutat al preu de 5 euros



._000737
Este dimarts 17 de desembre, a les 11 del matí, es presenta al MUMA el calendari municipal per al 2020, un element de difusió tradicional que enguany aplega a la seua edició número vint-i-tres i que s’ha convertit en una apreciada ferramenta per a consulta diària en les nostres cases, per una banda pel seu atractiu disseny i per l’altra per la utilitat de la informació que ens proporciona.

Un monogràfic d’obres del pintor Teodoro Andreu són les imatges que il·lustren el calendari, per tal de commemorar el 150 aniversari del seu naixement (1870-1935). La venda començarà el mateix dia 17 de desembre al MUMA al preu d’1 euro per calendari i enguany, a més, com a novetat també es podrà adquirir la bandera de la nostra ciutat al preu de 5 euros; però qui estiga interessat a endur-se tant el calendari com la bandera només haurà d’abonar 5 euros. 


Eureka Centre d’Estudis - Academia especializada en clases de refuerzo para todos los niveles (primaria, secundaria y bachiller) y de todas las asignaturas.   ._000531


La tinent d’alcalde i regidora de Patrimoni Cultural, Isabel Aguilar, està encantada amb el resultat del calendari per al 2020, ja que mostra imatges d’un dels pintors de la nostra ciutat que compta amb sala pròpia al MUMA, perquè en qualsevol moment qui estiga interessat a conéixer i admirar les obres d’este il·lustre alzireny no té més que apropar-se al Museu Municipal i admirar bona part de les seues obres”.

Com en edicions anteriors la regidora agraïx el treball de Grupo Gráfico per tal de fer possible la impressió, així com al personal del MUMA, Agustín Ferrer, Mónica Ibáñez, Pedro Benedito i Chelo Bono, encarregats de la coordinació, fotografies i l’elaboració de la informació que reunix el calendari; apunts que informen de les celebracions locals, comunitàries, nacionals o internacionals més destacades: festes, esdeveniments, efemèrides, saviesa popular dels refranys; tot un repertori de dates i dades de tota classe que fan que siga indispensable per a la consulta diària.

Com l’any passat, s’han editat 5.000 exemplars, dels quals 4.000 es posen a la venda en el MUMA i en la Tourist Info en un ampli horari al públic.

La resta dels calendaris es distribuiran en institucions com l’Ajuntament, jutjats, Hisenda, universitats, museus, conselleries (Educació, Cultura i Esports, Turisme, Territori i Medi Ambient...); Diputació, IVACOR, Consell Valencià de Cultura, Real Acadèmia de Cultura, Acadèmia Valenciana de la Llengua, professors i investigadors, intercanvi de publicacions amb altres centres, i a associacions culturals, socials, esportives locals: com confraries, JHHCC, Junta Local Fallera, Coordinadora de Festes de Barris i Partides, Creu Roja, Festes de Moros i Cristians, col·laboradors i donants, etc. 

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 ._000546
._000581
.-000132
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialGeneral

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Hasta els - 12/12/2019
Estic hasta els collons! Estic hasta els collons de banderes! Pròu no en vull cap de cap color, estic fart de banderes, me les han fet aborrir estos p...... que tenim per tòt arreu. Estic hasta els collons! Dels politics.
Vecino - 12/12/2019
¿Y para qué queremos la bandera? Además es feísima, horrible... Y, por cierto, al escudo no le faltan dos F al lado y una corona

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal