Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
domingo, 1 de diciembre de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Un any més, l'1 de desembre, es commemora el Dia Mundial de la SIDA

Manifestar el nostre agraïment i reconeixement de tots els professionals sanitaris en la seua labor diària i a les organitzacions socials que continuen lluitant incansablement des de fa dècades


.-000462

Des del PSOE d'Alzira, ens sumem a la commemoració del Dia Mundial de la SIDA, dia impulsat per Nacions Unides per a actuar, sensibilitzar i recordar que la lluita contra aquesta pandèmia global causada per la infecció pel VIH continua sent imprescindible.

El lema i la reflexió d'enguany té a veure amb les comunitats de persones amb el VIH, grups de població clau, persones amb el VIH, juntament amb educadors, treballadors socials i professionals sanitaris, organitzacions de la societat civil, societats científiques, etc.

Des del PSOE donem suport i coincidim amb els objectius de Nacions Unides, hem d'acabar amb la sida com una de les prioritats per a la salut pública, és un dret de les persones que només es podrà fer realitat fent que l'atenció de qualitat estiga accessible i disponible per a tots i totes, sense exclusions.

Per aquestes raons, entre altres, quan arribem al Govern en 2018 una les nostres primeres mesures va ser recuperar la sanitat universal per la qual tant hem lluitat. També visibilitzem el Pla Nacional sobre la Sida i nomenem a una nova directora per a impulsar les seues accions des del Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social.

Les dades, tant mundials com els del nostre país, ens indiquen que no hem de baixar la guàrdia: en 2018, 37,9 milions de persones viuen amb el VIH a tot el món, la xifra més alta de la història, però s'estima que una quarta part no sap que té el virus.
Avancem en drets en poc temps i eliminem les restriccions en l'accés a l'ocupació pública i la funció pública de les persones amb el VIH a la fi de l'any passat, una rectificació reivindicada pels col•lectius que assumim i vam fer realitat.

Finalment volem manifestar el nostre agraïment i reconeixement de tots els professionals sanitaris en la seua labor diària, els moviments socials de les organitzacions sanitàries, dels col•lectius ciutadans i les organitzacions socials que continuen lluitant incansablement des de fa dècades.

Hui també volem tindre un record emotiu per al nostre company Pedro Zerolo que va tindre un compromís decidit amb aquesta lluita com a ambaixador de les Nacions Unides sobre el VIH/sida (ONUSIDA). També hem de recordar als milions de persones que van perdre la seua vida per aquesta malaltia, la seua pèrdua ens fa treballar pel futur de les persones que hui dia viuen amb el VIH, i sempre ho farem de manera positiva.

Fernando Pascual Moscardo

President del PSOE d'Alzira

  

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

 


._000697

._000675

 
.-000295 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal