Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.887 Fotografías: 108.874 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
jueves, 21 de noviembre de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El PP d'Alzira demana a l'equip de govern que es pose a treballar en les reivindicacions que feien en l'oposició

José Andrés Hernández: "Porten ja cinc anys al capdavant de la ciutat i no han fet, ni tant sols, allò que ells demanaven"


._000734

 

El Partit Popular d'Alzira ha presentat les esmenes que han preparat al pressupostos de la Generalitat Valenciana, per al pròxim any 2020. A través dels seus representants en Les Corts han preparat una bateria de propostes, "sempre de forma constructiva i seriosa, per a que puguen dur-se a terme i fetes per que hem constatat que no s'han destinat partides pressupostaries per a realitzar-les i són importantíssimes per a la nostra localitat", ha assegurat José Andrés Hernández.

Entre les propostes pressupostaries presentades pels Populars d'Alzira destaquen les destinades a infraestructures per a serveis públics, incrementar la dotació pressupostaria per a l'edifici de la Policia Local i també per al nou edifici de bombers, per a que estiguen dotats de l'última tecnologia.

Recalquen que els accessos per la part nord de la ciutat estan col·lapsats. "Des de fa molts anys s'està sol·licitant un pont sobre el riu Xúquer, en la CV-50, o desdoblegar la carretera que hi ha. Tant des del govern local com des de la Generalitat s'ha indicat d'aquesta necessitat però no se sap res. No sabem el cost exacte, però es podrien assignar uns 2 milions d'euros", reclamà Hernández..

També criticà que s'han assignat 116.600 euros per a la construcció del Palau de la Justícia, "considerem totalment insuficient aquesta proposta. L'Ajuntament ha destinat un solar per a la seua realització i disposa d'un projecte; s'ha d'iniciar ja la seua realització amb una inversió inicial de 2 milions d'euros", segons els populars.

La connexió d'Alzira amb l'AP-7 també és una prioritat per a l'executiu local i per al govern valencià i apunten la necessitat de dur a terme la construcció. El conseller d'Economia ha indicat que prioritzarà la connexió d'Alzira amb l'autopista i, segons s’ha comprovat des del Partit Popular, no hi ha assignada cap partida en els pressupostos. A més, han manifestat la necessitat  d'un espai cultural que siga finançat per les diferents administracions: Ajuntament, Diputació, Generalitat i Govern d'Espanya. Tampoc han vist cap assignació a millorar o ampliar el pàrquing de l'Hospital de la Ribera, ni més inversions en els polígons industrials, llevat de la instal·lació de la fibra òptica.

Més ajudes per a finalitzar el Magatzem de Cucó i dotar-lo per que siga una realitat per als joves de la localitat també és altra de les reivindicacions que han exposat des del PP d'Alzira; alhora que han deixat clar que estes reivindicacions ja les feien els actuals membres de l'equip de govern quan estaven a l'oposició entre els anys 2014-2015.

Segons ha recalcat José  Andrés Hernández, "porten ja cinc anys al capdavant de la ciutat i no han fet, ni tant sols, allò que ells demanaven".

En pròximes publicacions detallarem les esmenes que han presentat als pressupostos de la Generalitat Valenciana, per al pròxim any 2020, en infraestructures mediambientals, agricultura, política d'igualtat, instal·lacions esportives, Cultura, Patrimoni, Salut, Serveis Socials i Educació.

E6D

 
Información relacionada

El PP acurta la seua distancia respecte al PSPV-PSOE en Alzira i torna a ser la força més votada per al Senat 

 

 

.-000466

._000697
._000624 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

ciudadano - 21/11/2019
No he leído el artículo, sólo el título, pero desde luego sí podrían hacer todo aquello de lo que se quejaban, entre otras cosas, solucionar el problema de aparcamiento que hay en el hospital, porque es una VERGÜENZA, tener que aparcar en hotel Lluna o en el trinquet, gente que está enferma.
Tanto que criticaban este problema cuando eran la oposición y ahora ni dicen nada, ni se sabe nada, ni solucionan nada, ni arreglan nada.
ciudadano - 21/11/2019
Y por cierto, desde la reversión, el problema se ha agravado, ya que al dejar el parking privado para uso exclusivo de los trabajadores del centro y para personas de movilidad reducida hay menos plazas y está todo colapsado por las mañanas, da agonía ir, yo por desgracia tengo que ir todos los meses y sufro este problema desde hace años, a ver dónde están las soluciones a los problemas de los que tanto se quejaban cuando estaban en la oposición, han tenido ya unos cuantos años para solucionarlo y nada...

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal