Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.828 Fotografías: 108.804 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
viernes, 15 de noviembre de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Un nou carril bici enllaçarà la ciutat amb el polígon industrial d’Amcor

Amb un pressupost general de 354.162,07 euros


._000556
 ._000557

Esta setmana han començat les obres d’execució de l’accés de mobilitatsostenible amb carril bici i zona de vianants que connecta la ciutat d’Alzira amb el polígon industrial situat al quilòmetre 18 de la CV-50. En l’actualitat, l’únic mitjà disponible que permet l’accés al polígon industrial des d’Alzira és el trànsit rodat a través de la redona situada enfront de l’empresaAmcor que dona accés a la ciutat,on es creuen la CV-50 i la CV-572 procedent de Carcaixent.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, el regidor de Medi Ambient, Pep Carreres, la regidora d’Infraestructures i Urbanisme, Sara Garés i els tècnic dels departaments municipals visitaran la pròxima setmana les empreses Amcor i MM Packaging, per a explicar els projectes i conèixer de primera mà l’inici de les obres.

El projecte dota d’una nova forma d’accés al polígon industrial per via ciclista atenent així les necessitats mediambientals pròpies dels nostres temps en matèria de mitjans de transport ecològics per a l’accés a les àrees de treball. “Dins del Pla de mobilitat de l’Ajuntament, tenim com a objectiu facilitar la comunicació i accessibilitat als polígons industrials, oferint alternatives al transport motoritzat”, ha explicat el regidor de Medi Ambient, Pep Carreres.

Actualment les poblacions de Carcaixent i Alzira ja es troben connectades mitjançant un carril bici que discorre en paral·lel a la carretera CV-572.Este projecte enllaçarà amb el carril bici esmenat al punt del carrer Fracà, on sesubstituirà una banda d’aparcament pel carril, fins a la rotonda, de l’encreuament amb el carrer Gandia i l’accés al següent polígon industrial. El projecte continuarà el seu recorregut pel carrer dels Campaners dissenyat amb carril bici bidireccional, una via de circulació de sentit únic i una banda d’aparcament en cordó.

 

Les actuacions a realitzar són:

- Entroncament del carril bici projectat amb el carril bici existent.

- Adequació d’un pas per a vianants en la CV-50 paral·lel a l’encreuament ciclista en l’extremoest de la rotonda.

Pel que fa a este segon punt, els treballs consistiran a dotar a l’encreuament existent d’unavorera, per distingir així una superfície per a pas per als vianants de la ja existent destinada a l’encreuamentde ciclistes. A més, s’ha previst la incorporació de senyals de tipus lluminós que s’activenamb sensors de moviment. El senyal s’encendrà quan ciclistes i/o vianants es disposena creuar, la qual cosa permetrà alertar efusivament el trànsit rodat de la CV-50, i augmentar així en gran manerala seguretat viària en este punt.

 

Dades del projecte

Nom del projecte: Itinerari Carril Bici – Alzira CV5 entre el quilòmetre 18 i el 20.

Promou: Direcció General de Mobilitat del Servei Territorial d’Obres Públiques de València.

Contractista: Elsan-Torrescámara UTE

Pressupost general: 354.162,07 €

Data d’inici d’obres: 11/11/2019

Data prevista finalització de les obres: març de 2020

Longitud del carril bici: aproximadament 500 metres en zona urbana i 1.500 en zona interurbana. 

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

._000559
 ._000560
 ._000583
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Urbanismo, Infraestructuras y Vivienda

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Indisnado - 15/11/2019
Al fiiin.
Mi enhorabuena a lo que se refiera a movilidad sostenible.
El pasear, el ir a otra localidad con bici de forma segura es buena para todos y más para la gente humilde que no nos podemos permitir un gimnasio de pago.
Estirar las piernas, hacer ejercicio, otros deporte. Las familias pasear. Esto nos lo quitaron los vehículos a motor.
Aunque me parece muy insuficiente lo que se ha hecho hasta ahora, de humanos es equivocarse, de sabios rectificar.
Facilitar el acceso al casco urbano a sus residentes y sobre todo a los mayores con dificultades de movilidad es muy importante. No voy a criticar medidas como la que se propone de autorizar lo que solicita el PP que ayuda a los vecinos y reduce las distancias a desplazarse en casco urbano.
Eso no es incompatible con la sostenibilidad. Si que ayudan las medidas de incentivo en el uso del transporte público y la movilidad sostebible.
En cuanto a la salud, hace más por ella un carril de paseo, o un carrll bici, que muchas campañas hospitalarias de prevención.
Más ejercicio para la ciudad, supone preocuparse de espacios para poder desarrollarla.

Luiset - 15/11/2019
Menudo gasto más absurdo.
Vecino - 15/11/2019
Che que bueno ves a caminar por ese carril bici hasta que se amorticen los 59 millones de pesetas que nos costará, ya que con las dos bicicletas al día que como mucho irán por ahí no se llegará ni a desgastar el asfalto en 40 años.
Por cierto Indisnado te equivocas con eso de la gente humilde que no se puede pagar el gimnasio, normalmente el estereotipo de la gente que usa estos carriles son gente adinerada con buenas nóminas, que se las dan de ecologistas y tienen buenos coches para hacer sus largos viajes e ir a trabajar si trabajan fuera de la población, pero que también son bastante agarraditos para no pagarse un gimnasio y por eso prefieren hacer ciclismo dominguero en ese tipo de infraestructuras.
Ni siquiera los que acostumbran habitualmente a hacer ciclismo como deporte y para estar en forma los utilizan.
Leo - 15/11/2019
Estaría bien que ampliarán el del polígono industrial de la carretera de Albalat, Sor Ibérica, Talesa, Vicente vila, Sanchis...Al no haber arcén ese tramo es más peligroso que el que han hecho.
guardiola - 15/11/2019
BESINO, eixa és una demanda dels propis treballadors de amcor. Anar a les sis del matí amb bicicleta amb el carril serà menys perillós.
Vecino - 15/11/2019
Sr. Administrador: ¿hoy le admite la doble personalidad al "che que bueno/guardiola" y ayer no?
Secreto - 15/11/2019
No fieis, es una trampa.... Luego pondrán una puerta en medio del recorrido y dirán que es por seguridad para acotar la zona Juas Juas Juas
Xe què bo - 16/11/2019
Vesino si vas al metge segur que no et dóna el mateix per la diarrea mental i l'estómacal i pateixes les dos,
Amb tu l'evolució de l'espècie encara som a les coves
Tila i becadeta

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal