Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.844 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
jueves, 24 de octubre de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Ajuntament d’Alzira concedix més de 100.000 euros en ajudes per al menjador escolar

850 alumnes de la nostra localitat que no han aplegat a tindre l’ajuda completa de la Conselleria podran beneficiar-se de l’aportació que fa l’Ajuntament


._000615 
._000622

L'Ajuntament d'Alzira, des de la Regidoria d'Educació, ha concedit, per a este curs escolar, 850 ajudes assistencials municipals de menjador escolar, i ha destinat un total de104.397,50 euros per tal d'ampliar les ajudes que es concedixen des de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport als centres educatius no universitaris públics i concertats per al curs 2019-20.

Per a poder accedir a l’ajuda cal obtindre un nombre de punts, que determina la Conselleriad’Educació, Investigació, Cultura i Esport; no obstant això, l’ajuntament, ha considerat convenient ampliar estes ajudes de menjador, amb els següents criteris:

- Ampliació de les ajudes de menjador al 100 % a tots/es els/les sol•licitants que hagen obtingut 19, 18, 17, 16, 15, 14 punts.

- Ampliació de les ajudes de menjador, amb 1€ al dia, tots/es els/les sol•licitants que hagen obtingut 13 i 12 punts.

- Ampliació de les ajudes de menjador, amb 0,50€ al dia, tots/es els/les sol•licitants que hagen obtingut 11, 10, 9, 8 i 7 punts.

Per tant, 850 alumnes de la nostra localitat que no han aplegat a tindre l’ajuda completa de la Conselleria podran beneficiar-se de l’aportació que fa l’Ajuntament. Les ajudes i el cost a les famílies és el següent:

 

 

Segons declara la regidora d’Educació i Infància, Maria Calvo, “des de la regidoria d’Educació i Infància per a nosaltres el primer són les persones, per això donar suport amb aquestes ajudes és la manera de facilitar que tots els xiquets i xiquetes amb necessitats puguen accedir a l’escola amb les mateixes condicions que la resta de les famílies”.

La tasca de detecció d'alumnes amb vertaderes necessitats, portada a terme per les AMPA dels col•legis, així com pels tècnics de Serveis Socials i Educació, ha permés que xiquetes i xiquets d'Alzira amb precarietat per a poder afrontar el curs escolar amb normalitat ho puguen fer gràcies a l'aportació econòmica i la bona disposició i voluntat de l’equip de govern.

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

._000623
._000629
._000634 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Alzirenya - 25/10/2019
Açò no es cert amb el que jo he obtés de beca de menjador per part de conselleria i l'aportació de l' ajuntament no em cobrix el 100 per 100 de la beca,una de dos hi ha una errata en les aportacions de ,l'ajuntament o mentixen en la nota de prensa de l' ajuntament.
SALVA - 25/10/2019
Srª Alzireña, tiene Ud. razón, lo he preguntado ya que a una hija mía le pasa lo mismo y hay un error en el texto y las ayudas municipales no cubren a todos los afectados con el 100%. Los que han obtenido entre 19 y 14 puntos, si les llega al 100%. Al resto de puntuaciones se les han aplicado aportaciones diferentes. Gracias

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal