Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
jueves, 3 de octubre de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

 Paula i Patri representaran a la Falla Les Basses a l'exercici 2020

Van estar nomenades el passat dissabte a pesar de les inclemències climatològiques


 ._000551

El dissabte passat tingué lloc el nomenaments dels càrrecs per a l,exercici 2019-20. Després d'una setmana complicada per la climatologia i fent gala de l'energia de la comissió, tot va anar cap endavant i com no podia ser d,altra manera els nostres representants brillaren amb llum propia. Els xiquets feren les delicies de la gent. La fallera major infantil fou nombrada Paula Pascual i Nuñez, que amb unes paraules per enmarcar deixava clar els potencial infantil de Les Basses. El seu president, Adrián Landete i Sánchez, no va defraudar tampoc, i encara que amb els nervis pertinents a la ocasió, va deixar clar que junts formen una parella inmillorable. A continuació aplegar el torn dels majors. I Patricia Ruiz i Torija va ser anomenda Fallera Major. Manxega de naixement, però valenciana d,acollida ens deixa ben clar la importància de la festa fallera té a la seua familia, i amb les seues paraules en valencià ens va emocianar. El president Toni Salom va tancar els parlaments de l,acte, animat als alli presents a gaudir de les festes josefines i arrancar l,exercici amb força i energia per tal de seguur creixent com a falla.

Acabat l,acte amb solemnitat els carrecs De la comissió obsequiaren als presents amb un sopar amb barra i ball. Per enaltir més la germandor fallera, l,acte no es podia haver dut a terme sen se la col,laboració de la falla Cami Nou que va cedir el seua Casal degut a les inclemencies climatiques que tinguerem durant la setmana i els ruixats aillats que patirem eixe dia.

Falla Les Basses

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 
._000516
._000579

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasFallas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal