Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
martes, 24 de septiembre de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7 8

 Alzira serà el centre de totes les mirades amb la IV edició d’Art al Carrer

Enguany també tindrà lloc la tercera edició del JIA, la Jornada d’Il·lustració d’Alzira



._000710

La quarta edició d’ART AL CARRER, s’ha presentat hui a la casa de la cultura d’Alzira. Vestits amb els colors del festival, roig i negre, han assistit a l’acte l’alcalde, Diego Gómez, el regidor de Cultura, Alfred Aranda i la directora de la Casa de la Cultura, Elisa Torremocha. A més també han assistit les organitzadores de la tercera Jornada d’il•lustració d’Alzira, JIA 03, Empar Piera i Mai Hidalgo.

Més de trenta actuacions, 20 il·lustradors i vora 6 transformacions plàstiques que inundaran Alzira de cultura i art el cap de setmana del 27 i 28 de setembre amb Art al Carrer. En la seua quarta edició, este encontre artístic ha ampliat el nombre d’actuacions i l’espai ocupat de la ciutat.

 

 

En paraules de l’alcalde, “Anem a omplir els carrers d’activitat i diversió per a tots els públics i de forma gratuïta, cosa que beneficiarà també el comerç local, especialment els bars i restaurants de la nostra Ciutat. Este encontre, ja és un referent en la Comarca, com demostra la massiva assistència de visitants en anys anteriors”

Des de l’equip de treball de la regidoria, s’han mostrat orgullosos de seguir amb este projecte artístic que cada any amplia el seu programa i enguany ho fa amb més actuacions musicals, de titelles, espectacles d’animació i molt de circ. A més com a novetats’afigla Plaça de la Generalitat per a acolliruna de les actuacions més espectaculars d’Art al Carrer.

En paraules del regidor de Cultura, Alfred Aranda, “Es tracta d’una aposta que pretén apropar la cultura al poble i aconseguir que es conegaen tots els àmbits artístics. A més comptem amb la participació d’artistes locals en diversos espectacles de música, dansa i teatre”

D’altra banda, per tercera vegada les arts plàstiques seran part de l’encontre amb les jornades d’il•lustració que emplenaran el carrer de les Escoles Pies amb més de vint il•lustradors que treballaran en directe amb obres que després es podran adquirir i que cediran part dels seus beneficis a la Fundació Cepaim. En esta ocasió l’encontre acollirà també activitats relacionades amb el body paint i el body art per fer la ciutadania partícip de les imatges en moviment.

Esta edició d’Art al Carrer que du com a lema conductor les mirades, ja ha començat a emplenar de color la ciutat amb les intervencions artístiques del Pont de Xàtiva i la redona del mateix pont que pretenen ser una vista privilegiada de l’entorn de la ciutat.

L’artista d’esta obra, el Pont de la Natura, Álvaro Javier Riquelme, conegut com a Disneylexyaha explicat l’obra que transformarà l’entrada a la nostra Ciutat. En este sentit l’alcalde d’Alzira ha donat resposta a l’agrupació La Ribera en Bici, que demanaven mantindré dos pintades al pont, el colom de la Pau i la inscripció OTAN NO. “Anem a mantindre la imatge del colom, integrant-la en el mural que s’ha dissenyat, com a element i filosofia de la vida de la ciutat. Així mateix, hem oferit a l’associació altres alternatives per poder realitzar un mural sobre la Pau; També s’instal•larà un panell informatiu amb imatges de com es trobava el barri en 1950 i en 1987” assegura Aranda.

Per altra banda els assistents a la roda de premsa han pogut visitar l’exposició que s’inaugurava ahir “Què férem l’any passat?” a la Casa de la Cultura, i que mostra amb 60 fotografies i objectes allò que es va fer en la passada edició d’Art al Carrer. L’exposició pot visitar-se fins el proper 30 de setembre. 

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

._000688
._000691
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 24/09/2019
En paraules de l’alcalde, “Anem a omplir els carrers d’activitat i diversió per a tots els públics i de forma gratuïta"
¿Seguro que es gratuito? ¿Seguro Gómez? ¿Seguro que al Ayuntamiento no costará un céntimo? No mientas que irás al infierno.

Pere Peres - 24/09/2019
En 5:05 el regidor Alfred Aranda diu presentar l'edicó Art al Carrer 2004... Arruixa que plou!

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal