Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
lunes, 16 de septiembre de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4

 La mobilització contínua, la Unió per les Pensions d’Alzira torna als carrers

Dilluns 16 de setembre, a les 11 del matí, concentració a la Plaça de l’Ajuntament d’Alzira


._000671
._000641 

Continuem pensant que després del resultat de les eleccions del passat 28 d'abril havia quedat clar quin era el mandat que les urnes havien donat, i que no era un altre que possibilitar un govern de Progrés que acabara amb la Política de retallades Socials i Laborals, que s'haguera plantejat amb caràcter urgent complir el promés començant per la derogació tant la repressiva Llei Mordassa així com de les últimes reformes laborals i de pensions imposades i que tan greus conseqüències tenen per al futur del Sistema Públic de Pensions, així com acabar amb l'ocupació precària mal retribuït, amb la bretxa salarial entre dones i homes, que augmenta en comptes de reduir-se. Tindre treball no garanteix condicions de vida dignes. L'ocupació no lliura de la pobresa. La joventut no pot llaurar-se un futur. La infància pateix penúries. Les desigualtats s'intensifiquen mentre creixen les grans fortunes.
Creiem que a hores d'ara queda clar que res d'això ha succeït. Han passat ja quatre mesos des d'Abril i el que és clar és que ens portaran a unes noves eleccions Generals el mes de novembre. El Govern en funcions no té programats canvis substancials i ni tan sols l'ha intentat en el temps que ha exercit com a tal. Simplement s'ha limitat a una contínua campanya Electoral però intentant convéncer-nos que la repetició de les Eleccions no és culpa seua .
Per a això, el govern en funcions ha intentat tant el suport de la dreta, com el que ha dit un Govern de Cooperació. L'únic interés és el seu nomenament com a president, comptant que per a aprovar les lleis, ja col·laboraren aquells que en comú defensen la Política Neoliberal.
En aquest context, des de la nostra total autonomia i independència de qualsevol partit polític però en la legítima defensa del futur del Sistema Públic de Pensions, des de VA UNIR PER LES PENSIONS D’ ALZIRA , TORNEM a concentrar-nos dilluns que ve 16 d'OCTUBRE a les 11’—h. del matí en Plaza de l'Ajuntament d'ALZIRA. Així mateix donem suport i participem en la manifestació que ha convocat la Coordinadora Valenciana per al dia 20 de setembre a València , a les 18’30 h. des de la Plaça de l'Ajuntament a les CORTS VALENCIANES amb el nostre lema : “ LLUITA !!! PER NO PLORAR LA MORT DE LES PENSIONS “ . D'altra banda, la Coordinadora Estatal en Defensa del Sistema Públic de Pensions convoca a una gran mobilització i manifestació per al pròxim 16 d'octubre a Madrid des de la Porta del Sol que acabarà a les portes del Congrés.

Unió per les Pensions

 

 

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

.-000448 
 ._000603
._000590
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialColectivos y AgrupacionesGeneral

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal