Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
miércoles, 11 de septiembre de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’1 d’octubre arranca una nova temporada del programa Climateri a Alzira

El termini de matrícula s’obri el dilluns 16 de setembre, en el Servei Municipal d’Esports, per a qualsevol de les tres activitats programades


.-000100

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira posa en marxa una nova edició del programa Climateri, per al curs 2019-2020. El climateri constituïx una etapa de la vida de la dona de límits imprecisos, situada entre els 45 i 64 anys d’edat. És una època en la qual es produïxen importants canvis, tant des del punt de vista físic com social. L’educació sanitària junt amb l’activitat física durant este període es convertix en un element clau per a la promoció de la salut.

Les activitats oferides començaran a impartir-se el dimarts 1 d’octubre en les instal·lacions esportives del Fontana Mogort, en la sala habilitada per al desenvolupament d’activitats, mentre que la piscina coberta serà l’espai on es portarà a terme l’activitat aquàtica, així com els massatges.       

El termini de matrícula s’obri el dilluns 16 de setembre en el Servei Municipal d’Esports per a qualsevol de les tres activitats programades: gimnàstica (45 €/trimestre); gimnàstica i activitat aquàtica (48 €/trimestre) i gimnàstica, activitat aquàtica i massatge (54 €/trimestre).

Per a participar de qualsevol d’estes activitats cal emplenar una fitxa, la finalitat de la qual és la creació i actualització de la base de dades; sense este requisit no es podrà accedir a les activitats del Programa Climateri 2019-2020.

“La Regidoria d’Esports realitza tot tipus d’activitats per tal d’aplegar al major segment de població, siga quina siga la seua edat, conscients de la necessitat de realitzar qualsevol activitat física de manera regular, ja que està demostrat que és una pràctica molt beneficiosa en la prevenció, desenrotllament i rehabilitació de la nostra salut, a més de contribuir a establir un benestar mental, millorant l’autonomia de la persona, la memòria i la rapidesa d’idees”, ha matisat Fernando Pascual, Regidor d’Esports.   

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 


.-000474

 

 

 


._000690 

 ._000597
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesNatación

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal