Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
lunes, 9 de septiembre de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Els centres educatius d’Alzira inicien el curs 2019-2020

L’Ajuntament ha fet entrega d’un calendari escolar per a cada aula i un llibre d’Alzira per a les seues biblioteques



._000710


._000711

Els centres educatius d’Alzira obrin hui les portes a l’alumnat que acudirà al llarg de l’any a les seues aules i que s’incorporarà gradualment depenent del tipus d’ensenyament, a partir de hui. L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, i la regidora d’Educació, Maria Calvo, junt amb altres regidores de la corporació i els tècnics del departament han visitat hui quatre centres per a donar la benvinguda a l’alumnat i professorat. Com ja és costum des de fa 4 anys, l’Ajuntament ha fet entrega d’un calendari escolar per a cada aula i un llibre d’Alzira per a les seues biblioteques. En primer lloc, han estat al Col·legi Ausiàs March, a continuació a l’Escoleta Infantil Municipal Llepolies, el Col·legi Pintor Teodor Andreu i finalment a l’Institut Murta de Tulell. “Ha estat una jornada, sense incidències, en què hem pogut vore moltes cares il·lusionades, tant de les criatures com de les seues famílies i docents. El millor de la vida són els xiquets, així que encetem este curs amb optimisme i treballem conjuntament famílies i professorat per a poder ajudar-los”, ha manifestat Diego Gómez, alcalde de la ciutat. Des del passat dilluns 2 de setembre, el professorat dels centres educatius de la ciutat d’Alzira està incorporat als seus llocs de treball per fer front a nous projectes i noves activitats que complementen les matèries habituals a les aules, amb l’objectiu que xiquets i xiquetes de totes les edats disfruten del seu temps d’estudi, aprenent i experimentant tot allò que fomente la seua creativitat. Així i tot, encara queden algunes vacants que s’espera que es cobrisquen des de Conselleria, esta mateixa setmana. La regidora d’Educació i Infància de l’Ajuntament d’Alzira, Maria Calvo, ha manifestat que “Hem estat en contacte amb la direcció dels centres per a conéixer de primera mà les seues necessitats, activitats i projectes i per a posar al seu abast les eines que disposa l’Ajuntament per a poder oferir una educació de qualitat, actual i innovadora”.

Els mesos d’estiu també han sigut actius als centres, en què la Regidoria d’Obres i Serveis Públics, que dirigix Fernando Pascual, ha portat a terme obres de condicionament de les instal·lacions amb treballs de manteniment, poda o reparacions a tots els centres de la ciutat. A més, s’han portat a terme actuacions més importants com:

La substitució del subministrament elèctric al Col·legi Lluís Vives i a l’Ausiàs March, dins del programa Edificant de la Generalitat Valenciana.

Reforma de lavabos i cuines de les Escoles Infantils Infants i Llepolies, dins del Pla de Millora d’Espais Educatius de la Diputació de València.

Substitució de finestres del col·legi Alborxí, dins del Pla Municipal de Manteniment d’Escoles d’Infantil i Primària de la Diputació de València.

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

                      

 ._000568                                            .-000130                                                    .-000166_000006VD

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal