Sábado, 27 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.231 Año: 18 Noticias: 45.909 Fotografías: 108.897 Comentarios de usuarios: 125.589
EL SEIS DOBLE
jueves, 29 de agosto de 2019
Clic en la foto para ampliar

Cartell Mig Any 2019
Ver imágenes de esta noticia
1

 Passacarrer, mascletà, jocs infantils i macrodiscomòbil al Mig Any Faller 2019

El proper 7 de setembre, segons han acordat les comissions falleres de la ciutat, se celebrarà a Alzira el Mig Any Faller


 

._000618

El proper 7 de setembre, segons han acordat les comissions falleres de la ciutat, se celebrarà a Alzira el Mig Any Faller. Des de la Regidoria de Festes s’ha llançat una programació que concentra en un dia els actes commemoratius del mig any.

A les 12 h de migdia les comissions falleres es trobaran a la plaça 1 de maig, des d’on es donarà eixida el passacarrer que recorrerà Alzira acompanyades de xaranga fins a arribar a la plaça Generalitat.

A este mateix punt, la plaça Generalitat, tindrà lloc a les 14 h la mascletà a càrrec de Pirotecnia Valenciana, guanyadora del segon premi del concurs de mascletades de les falles 2019.

Per als més menuts s’han programat jocs infantils a la plaça Major des de les 18h a les 21h.

Els actes acabaran a les 23 h amb una macrodiscomòbil a la plaça Major, a càrrec de Rubén Simon.

Com en les passades edicions, l’Ajuntament espera una elevada implicació del món faller i de la ciutadania en general i anima a la participació. “Hem volgut fer un acte amb una despesa sostenible sense renunciar a un acte potent i que porte la festa al carrer” assegura el regidor de Festes, Xavi Pérez.

S’ha comptat amb l’estreta col·laboració de la Junta Local Fallera, encapçalada pel president Jaume Bohigues, i de les 35 comissions de la ciutat. Les quals fan possible este esdeveniment, que enguany arriba a la quarta edició.

Cal assenyalar que el Mig Any és el tret d’eixida a un mes de setembre ple d’actes fallers. El proper dia 13 de setembre a les 20 h tindrà lloc al Gran Teatre la tercera Gala Solidària de música i ball a benefici d’Aspanion, organitzada per la Junta Local Fallera amb la col·laboració de l’escola Art i Dansa. En esta edició podrem gaudir del musical "La Bella i la Bèstia".

“Es tracta d’una iniciativa que valorem molt positivament perquè, a banda de tindre un caràcter solidari i necessari per a esta associació que ajuda els xiquets malats de càncer i les seues famílies, posa en valor la cultura, la música i les arts” manifesta Pérez.

Les entrades ja estan a la venda a l’Acadèmia Art i Dansa al carrer del Sequier Jaume d’Olit, 15 i a les taquilles del Gran Teatre.

També en les pròximes setmanes, el 20 i 21 de setembre, tindrà lloc el nomenament de les Falleres Majors d’Alzira, Allba Carrió Martínez i Claudia Dolz Gil i el proper 19 d’octubre la seua proclamació al Saló Noble de l’Ajuntament d’Alzira.

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

 

 

 


._000694

._000695


._000692

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasFallas

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 29/08/2019
¿El Mig Any Faller? Ya empezamos... No tenéis vergüenza...

"Hem volgut fer un acte amb una despesa sostenible"
A ver Pérez... ¿a cuánto asciende la esa 'despesa sostenible'?
Pero, ¿por qué los políticos sois tan sumamente cobardes, tan sumamente poco transparentes que nunca decís lo que cuestan las cosas?
Y encima tenéis la poca vergüenza de hablar de solidaridad...
pesadilla - 29/08/2019
Este nuevo concejal de fiestas está empezando a escribir su libro llamado "Como hacer amigos entre los falleros".

Con lo bien que se lo tenía arreglado la emperatriz......

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal