Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
jueves, 11 de julio de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4

 AMICS de la MURTA presenta una moció al plenari de l'Ajuntament per a constituir una Fundació Municipal que gestione el paratge

A més han presentat 11.118 firmes de ciutadans en defensa de La Murta


.-000472 
._000691

L'Associació AMICS de la MURTA ha presentat, pel registre d'entrada de l'Ajuntament d’Alzira, més d'11.000 firmes, exactament 11.118, com a suport de la Societat Civil a l'Associació, en defensa de La Murta, per a exigir, a les administracions, finançament per a executar els Plans de Prevenció d'Incendis, recentment aprovat per l'Ajuntament d'Alzira, i el de Consolidació i Restauració de les Ruïnes del Monestir, fet per la Universitat de València baix la direcció de la doctora Marina Sender. També ha presentat una Moció sol·licitant, a l'Ajuntament d'Alzira, que faça realitat la seua pròpia iniciativa de constituir una Fundació Municipal per a gestionar i finançar La Murta. Cal recordar que abans de les eleccions municipals directius d'AMICS de la MURTA van aconseguir el suport de tots els partits que es presentaven i ara, una volta publicitats els resultats electorals, han contactat amb tots els partits que han obtingut representació per fer-los entrega del document de La Moció. L'entrega de les firmes i la presentació de La Moció es tractaran al ple, de l'Excel·lentíssima Corporació Municipal d'Alzira, a celebrar pròximament i com esta iniciativa compta amb el Vistiplau de tots els partits esperem que siga aprovada per unanimitat.

AMICS de la MURTA

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 
.-000331

 



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Medioambiente y Naturaleza
PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 11/07/2019
"el de Consolidació i Restauració de les Ruïnes del Monestir"
Lo de la consolidación, con reservas, lo podría entender. Pero lo de la restauración, ¿qué sentido tiene restaurar el monasterio? ¿Con qué utilidad final? ¿Acaso vuelven los jerónimos?
Benito - 11/07/2019
"Cal recordar que abans de les eleccions municipals directius d'AMICS de la MURTA van aconseguir el suport de tots els partits que es presentaven"
A ver Amics, ¿qué esperábais en elecciones? Ese 'suport' tendría que haber sido que fuesen allí, todos los políticos a picar piedra y a desbrozar; quizá nos saldría más económico a todos.
ivan - 19/07/2019
Dejaros de choradas y dejar la murta tranquila que esta de pena de las aglomeraciones que se forman los fines de semana y festivos mas que un paraje parece una sala de fiestas.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal