Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
lunes, 8 de julio de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Fins al 10 juliol visita Art 3 en 1, en la Casa de la Cultura d’Alzira

Treballs realitzats pels 25 alumnes d'Història de l'Art i Tècniques d'expressió plàstica, curs que imparteix Mai Hidalgo


._000600 
._000650

Del 2 al 10 de juliol, la sala d'exposicions de la Casa de la Cultura d'Alzira mostrarà, els treballs realitzats pels 25 alumnes d'Història de l'Art i Tècniques d'expressió plàstica, curs que imparteix Mai Hidalgo al Centre de Formació de Persones Adultes Enric Valor d'Alzira.  Es tracta del fruit del treball que han estat elaborant al llarg d’este curs que conté una primera part de cada classe teòrica, on la professora exposa els trets més importants de cada moviment artístic, protagonistes, obres i tècniques emprades al S. XIX, XX i XXI i una segona part pràctica.

“Es tracta d’una exposició on podem vore la paleta de colors dels implicats i la il·lusió amb què gaudixen participant en aquesta apassionant aventura abanderada per Mai Hidalgo” ha manifestat el Regidor de Cultura, Alfred Aranda. Al llarg de l’any han posat en pràctica diferents tècniques artístiques sobre tota mena de suports (paper, cartolines, cartó, fusta, bosses de paper,llibres vells...) per a recrear obres inspirades en els moviments estudiats i en propostes creatives personals.

A les obres exposades es poden observar els diferents fulls tacats amb pintures greixoses que suren sobre l'aigua per a crear un llibre d'artista. S’ha dissenyat un aquari fantàstic, s’ha practicat la tècnica de l'esfumatto o pintat a l'oli un núvol juganer. Els alumnes han desenvolupat totes les arts, han modelat punys de guix i preparat una performance a favor de la igualtat i en contra de la violència de gènere, han pintat retrats i paisatges com la Murta, han practicat col.lage, estampació, gravat, témpera, ceres, oli, cosit...   

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

.-000342  

 

 

.
.-000049

._000688
._000691
 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal