Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.830 Fotografías: 108.807 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
lunes, 1 de julio de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Hui s’incorporen a l’Ajuntament d'Alzira 85 persones provinents de dos nous programes

35 becaris de la “La Dipu et beca 2019” i 50 operaris agrícoles del SEPE


._000589
 ._000603

Este matí l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, i els representants dels distints departaments de l’Ajuntament han rebut els 35 becaris i becàries seleccionats dins del programa “La Dipu et beca 2019”.  Estes beques permeten que els estudiants universitaris o de Formació Professional, majors de 18 anys, realitzen pràctiques formatives en els distints departaments municipals. La durada de les beques és de 2 mesos (juliol i agost) i la seua dedicació és de 20 hores setmanals en horari de 9 a 13 hores. L’alcalde ha donat la benvinguda als assistents i ha destacat que “estes beques són molt importants ja que els permeten posar en pràctica el que estan estudiant i encaminar-se a la seua vida professional”. D’altra banda, també este mateix matí, l’alcalde d’Alzira i el regidor de Medi Ambient, Agricultura i Transició Ecològica, Pep Carreres, han rebut els beneficiaris de la subvenció del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) per a la contractació de 50 treballadors desocupats per a la realització d’obres i serveis d’interés general i social. Es tracta d’un programa per a pal·liar la desocupació agrícola eventual mitjançant projectes que garantisquen als treballadors agrícoles un complement de rendes.

“Amb la participació en este programa es vol consolidar l’activitat del Sector Primari, ja que existix un elevat nombre de treballadors desocupats i, al mateix temps, desenvolupar actuacions que impliquen una millora de la qualitat de vida d’Alzira, tant per elles mateixes, com pel complement de les rendes del personal a contractar”, assegura el regidor, Pep Carreres. El SEPE ha atorgat una quantia total de 209.813 € a l’Ajuntament d’Alzira per a la contractació al llarg de tres mesos de 41 peons agrícoles, 8 capatassos i 1 encarregat que cobraran un salari segons el conveni col·lectiu vigent. Els treballadors portaran a terme actuacions relacionades amb el desenvolupament del medi rural, la conservació i desenvolupament del patrimoni forestal i el medi ambient, la creació i millora d’infraestructures, amb vista a procurar una millora de la qualitat de vida en l’entorn en què es realitzen. 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

._000590
._000606 
.-000466
 
 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaEmpleo
Educación y Formación

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal