Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
viernes, 28 de junio de 2019
Clic en la foto para ampliar

Presentació Spanish Brass 2019
Ver imágenes de esta noticia
1

 Un any més, el Festival Spanish Brass convertix Alzira en la capital europea de la música de metall

El jove Alzireny Arnau Bataller estrenarà al festival “Abraçada”


 

._000694

Este matí s’ha presentat en roda de premsa la propera edició del festival Spanish Brass Alzira, que tindrà lloc a la ciutat del 2 al 6 de juliol. A l’acte ha assistit, Diego Gómez, alcalde d’Alzira, Alfred Aranda, Regidor de Cultura, Inda Bonet representant de la formació Spanish Brass i Camilo Mascarell president de la Societat Musical d’Alzira. Des del seu inici, ara fa 18 anys, el Festival SBALZ ha comptat amb Spanish Brass com a grup resident i “alma mater”. 18 anys plens d’experiències, amistats i grans moments. “Este festival convertix Alzira en la capital europea de la música de metall” assegura l’alcalde, qui també ha agraït la col•laboració tant de la regidoria de cultura com de la Societat Musical d’Alzira. Per la seua banda, Alfred Aranda, regidor de Cultura, ha manifestat la intenció de l’ajuntament de «potenciar, animar i consolidar este festival» així mateix ha aprofitat per a fer una crida als joves perquè gaudixquen del festival.

 

 

En 2019 es complixen els 30 anys d’esta formació “La celebració del nostre 30 aniversari, no podria ser en altre lloc que Alzira. Som part d’Alzira i esperem seguir sent-ho durant molts anys més” ha declarat Inda Bonet. Rex Richardson, Mireia Farrés, Frank Pulcini, Rubén Simeó, Michel Becquet, Thierry Caens, María Rubio, Luis González, Carlos Gil, Javier Bonet i Ricardo Carvalhoso, entre altres, conformen l’espectacular elenc pedagògic que com sempre és únic i innovador.

La programació d’enguany presenta moltes activitats i concerts, entre les quals cal destacar el concert Spanish Brass 30 aniversari, en el qual la formació reunirà diferents grups valencians que durant estos anys els han acompanyat en la seua carrera o que s’han creuat en el seu camí, un concert en el qual comptaran amb Amores Grup de Percussió, Quintet Casulana, B3: Brouwer Trio, Púrpura Pansa i, d’una manera molt especial, Al Tall que encara que ja està retirat reapareixerà el pròxim dimarts. En paraules d’Inda Bonet,”Estem descongelant-los. Serà un concert inaugural molt entranyable”. A més 2019 és un any especial amb l’alzireny Arnau Bataller com a compositor resident. El músic riberenc, estrenarà en el festival la seua última peça “A-brass Ada”, serà al concert del dia 4 de juliol a les 22.30 en la casa de la cultura. Serà la peça del concert Spanish Brass & Friends. El president de la Societat Musical d’Alzira, Camilo Mascarell, descriu a Bataller com a un magnífic músic i compositor “format en la casa” i ha anunciat que el premi a la Personalitat, s’atorga enguany a la Federació de Bandes de Música de la Comunitat Valenciana «davant la seua importància per a totes les bandes valencianes». 

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 


 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

._000695

._000692
 
 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaMúsica
Ocio en AlziraActos, espectáculos y actividades

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal