Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.865 Fotografías: 108.852 Comentarios de usuarios: 125.579
EL SEIS DOBLE
viernes, 28 de junio de 2019
Clic en la foto para ampliar

Foto de archivo: Hayack | El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1

 L'Ajuntament d'Alzira tanca al públic els paratges de la Murta i la Casella per la seguretat dels visitants

La Generalitat decreta el risc extrem d’incendi forestal


._000575

L’actual situació d’onada de calor que s’estendrà al llarg del cap de setmana augmenta el risc d’incendi forestal als màxims nivells i des d’anit el Centre de Coordinació d’Emergències ha decretat el risc extrem almenys per a hui, 28 de juny, i demà, 29 de juny. De cara a diumenge i dilluns també s’alerta d’un possible risc. La Regidoria d’Agricultura, Medi Ambient i Transició Ecològica recorda a la ciutadania que:

1.- En dies com el de hui, en què el nivell de preemergència davant risc d’incendis forestals s’establix al nivell 3, risc extrem de perillositat d’incendis, està prohibit fer cremes i s’han de suspendre tots els treballs o activitats que puguen suposar un greu risc d’incendi en sòl forestal.

2.- Els dies de major intensitat de calor, des d´avuí divendres 28 de juny fins dilluns 1 de juliol, el paratge natural municipal de la Murta i de la Casella es tancaran al públic per la seguretat dels visitants i per prevenció d’incendis a l’espai natural.

3.- No es recomana fer rutes senderistes ni activitat esportiva per les nostres muntanyes en les hores centrals dels dies de més calor.

4.- Evita l’ús del foc domèstic, paellers i barbacoes, a les urbanitzacions i nuclis habitats en l’entorn forestal.

5.- Queda prohibit l’ús festiu-recreatiu del foc en sòl forestal, adjacent o amb una proximitat inferior a 500 metres de terreny forestal.

6.- Davant qualsevol indici de foc en l’entorn forestal crida al telèfon d’emergències 112 i comunica-ho, l’avís primerenc és fonamental de cara a la ràpida extinció dels conats d’incendi.

 

Previsions meteorològiques

Ahir ja vam registrar valors entre els 36º i 38ºC en molts punts del nostre territorio, sobretot pel sud de la Comunitat. Les previsions del meteoròleg Jovi Esteve ens indiquen que hui les temperatures encara pujaran més de manera general i serà demà dissabte quan tocaran sostre. 

El dia presentarà un perfil sufocant i també bascós ja que el vent de component marítima continuarà entrant estos dies a les nostres comarques. Per tant, una cosa seran els valors que marquen els termòmetres i altra, ben diferent, la sensació tèrmica que notarem i que serà prou més alta per culpa de l'elevada humitat ambiental que tindrem.

El cel estarà ras i el sol lluirà durant tota la jornada.

 

Actualització de dades al 112

Per a més informació sobre l’estat del nivell de preemergència es pot consultar el web del 1·1·2 CV www.112cv.gva.es i el twitter @GVA112.

En cas de produir-se incidències importants, pots facilitar informació al Centre de Coordinació d’Emergències pels canals habituals o mitjançant el telèfon d’emergències “1·1·2 Comunitat Valenciana”. 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 


.-000474


._000690 

._000582
 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Medioambiente y Naturaleza
SocialGeneral

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal