Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.861 Fotografías: 108.848 Comentarios de usuarios: 125.572
EL SEIS DOBLE
miércoles, 19 de junio de 2019
Clic en la foto para ampliar

Projecte RIU Alzira
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

 Cloenda de la huitena edició del Projecte RIU Alzira

El passat dilluns es va celebrar a Alzira l’acte de Cloenda del Projecte RIU "Un riu de cultures, un riu de salut"


._000691
A l’acte va assistir la Regidora de Serveis Socials, Marina Mir, qui assegura que “La d’enguany és la huitena edició a Alzira, cosa que reafirma el projecte com una bona eina per al treball col•laboratiu amb assistència sanitària i el convertix en una oportunitat de poder desenvolupar l'acció local en salut en la nostra Ciutat”. Riu, és un subprograma de promoció de salut en entorns vulnerables del Centre de Salut Pública d'Alzira, que està finançat per l'Ajuntament d'Alzira, es desenvolupa en el Centre de Participació Ciutadana del barri de l’Alquerieta i està gestionat per la Fundació Fisabio, amb la col•laboració del Departament de Salut de la Ribera. Es tracta d’una estratègia de desenvolupament social en l'àmbit local que utilitza cicles continuats de capacitació de persones de diverses cultures com a agents de salut per a actuar com a educadores entre iguals i millorar la salut del barri.

En esta edició han participat 10 agents de salut (9 dones i 1 home de procedència espanyola, espanyola ètnia gitana, romanesa, argentina, colombiana, república dominicana i marroquina) i 63 especialistes que, procedents de diferents àmbits (atenció primària i unitats de suport, salut pública, administració local, universitat, tercer sector i agents de salut d'edicions anteriors) han conformat la xarxa intersectorial de professionals i agents socials, seguint una metodologia participativa i aprenentatge significatiu. Cal destacar en esta edició la col•laboració d'Assistència Sanitària del Departament de Salut de la Ribera, i en concret d'Atenció Primària, en la formació de les persones agents de salut i en algunes de les accions de sensibilització comunitària.

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 
._000612
._000615 
 
 
 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialHumanismoSalud, Sanidad

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal