Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.831 Fotografías: 108.808 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
martes, 4 de junio de 2019
Clic en la foto para ampliar

Dia Mundial del Medi Ambient
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira celebra el Dia Mundial del Medi Ambient al mercat ecològic

Este dimecres podrem viure una visita teatralitzada amb dos personatges


._000618

Com cada 5 de juny, celebrem el Dia Mundial del Medi Ambient i enguany l’Ajuntament d’Alzira ho fa de la mà del mercat ecològic. La Regidoria d’Agricultura i Medi Ambient i l’Associació de Productors Agroecològics de la Ribera ha preparat activitats al voltant del mercat de productes ecològics de proximitat, que cada dimecres se situa en la plaça de la Constitució del nostre municipi.

En el Mercat Ecològic d’Alzira tots els consumidors podran disposar tant d’assessorament alimentari així com d’informació sobre els beneficis que aporta l’agricultura ecològica al medi ambient.

Este dimecres podrem viure una visita teatralitzada amb dos personatges, un llaurador vestit de manera tradicional que transporta a la seua gran cistella de vímet una mostra dels productes del mercat i els aproparà als diferents punts de la ciutat per a donar-los a conéixer. Junt amb el llaurador, un altre personatge s’encarregarà de certificar la qualitat dels productes des d’un punt de vista més científic, amb senzilles proves.

D’esta manera es pretén fomentar i fer reviscolar el comerç de proximitat i donar una major visibilitat al Mercat Ecològic d’Alzira, on en esta temporada pots trobar entre altres, els següents productes de proximitat: formatges de cabra i ovella, kèfir, pans de carabassa i d’avena, fruites de secà, i fruites i verdures de la Ribera. Acosta’t i celebra el Dia Mundial del Medi Ambient en el Mercat Ecològic d’Alzira

 

Dia Mundial del Medi Ambient 2019

Cada Dia Mundial del Medi Ambient se centra en un tema amb què conscienciar el públic sobre un assumpte ambiental particularment urgent. El tema per a 2019 gira entorn de la “Contaminació de l’aire”; una crida a l’acció amb la qual ajudar a combatre un greu problema que afecta milions de persones a tot el món.

Amb l’elecció d’este tema, la Xina, l’organitzador del Dia Mundial del Medi Ambient d’enguany, ens convida a considerar els canvis que podem fer en el nostre dia a dia per a reduir la contaminació de l’aire que generem en la nostra vida quotidiana. L’objectiu és, ni més ni menys que eliminar de forma progressiva la nostra contribució individual al calfament global i, d’esta manera, detindre els seus perniciosos efectes en la nostra salut, i la del planeta. Tens més informació sobre el Dia Mundial del Medi Ambient. https://www.un.org/es/events/environmentday/

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

  

._000500

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal