Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.586
EL SEIS DOBLE
viernes, 24 de mayo de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4

 El present i el futur polític d'Alzira es retroba cada any al Saló Àrab del Cercle Alcireny de La Gallera

En la taula redona amb debat de tots els candidats a l'alcaldia d'Alzira


._000678 

Un any més, el Saló Àrab del Cercle Alcireny ha acollit la taula redona amb debat de tots els candidats a l'alcaldia d'Alzira que es presentaran a les eleccions municipals. Salvador Collado, que ha actuat com a moderador, presentà a tots els participants. Pel Partit Popular ha assistit José Andrés Hernández; per Compromís, Diego Gómez; pel PSPV-PSOE, l'única dona que es presenta dels partits alzireny, Isabel Aguilar; per Ciutadans, Miguel Vidal; per L'Esquera d'Alzira, Ivan Martínez; per PODEM, Paco Gimeno; per Som Valencians, Eliseo Candela; per Falange Española de las JONS, Alfredo Escrivá i per Vox, Ricardo Belda.

Al final del debat, en el qual es va trobar a faltar més temps per als candidats a l'hora de expressar les seues impressions i programa, van disposar de dos minuts per difondre el seu missatge com a conclusió.

El candidat de Podemos Paco Gimeno va indicar que "s'han presentat a estes eleccions amb voluntat de sumar en el bloc de progrés, aportant sensibilitat social, que l'actual equip de govern té molt oblidada, especialment en les famílies més necessitades d'Alzira", va assenyalar. També va demanar una visió més perifèrica per part de l'Ajuntament i que s'invertisca més en els barris.

El candidat per L'Esquerra d'Alzira Iván Martínez, conformada per Esquerra Unida i Esquerra Republicana del PV, va indicar el "desig de tornar a ser decisius a l'hora de crear govern i frenar així al bloc de dretes, per a continuar fent i treballant en polítiques de progrés, en àrees com l'ocupació, els serveis socials i mediambientals".

"Tots els candidats ací presents som servidors públics, demane tranquil·litat per a poder gaudir de la festa de la democràcia i la participació dels veïns per a frenar al bloc de dretes", van ser les paraules amb les quals va tancar la seua intervenció Isabel Aguilar, la candidata pel PSPV-PSOE.

Diego Gómez, actual alcalde en funcions i candidat a l'alcaldia per Compromís, lamentà "la utilització amb mala intenció de certes forces polítiques de la imatge d'alguns candidats al llarg de la campanya; espere que no es produïsca un pacte a l'andalusa a Alzira".

José Andrés Hernández ,candidat pel Partit Popular, va demanar la confiança en la seua nova formació, "totalment renovada, composta per gent que ja disposen del seu propi lloc de treball i amb 38 propostes factibles, consensuades amb els veïns després d'una llarga campanya en la qual he estat a peu de carrer i he mirat als ulls als meus veïns", destacà el Popular.

Miguel Vidal, candidat per Ciutadans, va indicar que "el pròxim 26 ens juguem molt a Alzira, Ciutadans és el moviment de la sensatesa, demostrada al llarg de tota la campanya, demane el vot per a treballar i alliberar als veïns de la localitat dels abusos amb els impostos i la falta d'atenció que han patit els empresaris", va sentenciar el líder de la formació taronja.

Eliseo Candela, per part de Som Valencians, va agrair el treball del seu gran equip i va indicar que "el pròxim 26 ens juguem molt pel que fa a la nostra identitat,  a les nostres tradicions, i desitjà que "algun dia tots els valencians siguem igual que la resta dels espanyols".

El candidat de Vox Ricardo Belda va qualificar de "mentides tot el que s'ha dit pels candidats durant tot el debat", va assegurar que dins de 4 anys estarien de nou els mateixos allí dient exactament el mateix i va demanar el vot "perquè no tornen a governar Alzira els comunistes i catalanistes".

Alfredo Escrivá, candidat a l'alcaldia per Falange Española de les JONS, va tancar el debat posant-se al servei de la ciutadania, va indicar que les seues més de 200 propostes "han sigut avalades per experts en cadascuna de les matèries" i es va comprometre a la creació d'ocupació, "perquè Alzira puga viure en pau sense sectarismes".

E6D
 

 

 

 
 
._000610
._000665
._000666
 ._000667
._000668
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 24/05/2019
Lo escuché por internet. Un casal de falla a la hora de comer es un liceo comparado con el espectáculo que dieron ayer (casualmente siempre son los mismos).
Hasta els - 24/05/2019
Estic hasta els ......., aneu-s'én a la merda tots, passe de tots, no hauría d'anar ningú a votar, ENRREDRAORS!
Aceitero - 24/05/2019
Uuuyyy jo no ssabia que asso sse fea ahir. De avero ssabut haguera anat i al candidat que m'havera pegat un bessito cariñoss la haguera votat ssensse penssaro
Rosa Maria de Dios - 24/05/2019
Si los que comentáis sois de Alzira no es para tomarlo en broma. La imperfección junto con el error humano nos perjudica. Cada año hay menos personas que sean capaces con gran equilibrio de justicia de gobernar nuestra ciudad. Se hacen cosas innecesarias porque no hay capacidad mental de lo que debe de ser real, y juegan con el dinero de todos los alzireños que aportan en sus impuestos, con sus caprichos, sin consultar a la ciudadanía hacen y deshacen lo que les viene en gana. El circo ha llegado a Alzira, malabaristas, payasos, domadores de fieras salvajes, trapecistas, endulzando e hipnotizando en la pista a los espectadores. Un mundo irreal que con grandes prácticas los actores trabajan con gran astucia e integridad para en la pista su buen sueldo ganar, sin importarles los problemas de esos espectadores que muchos están llorando sus corazones por la gran necesidad real que hay fuera de ese circo ¡nuestros alzireños y nuestra ciudad! Soy una persona muy difícil de comprender, porque voy por la vida de como van, yo voy siempre del revés, andando de cabeza y pensando por los pies, ¿y saben porque? porque me pongo con gran equilibrio la cabeza en el suelo y altas las piernas con los pies, por eso todo lo veo del revés. Hay que ser falsa y mentirosa para llegar ante a la gente y ser famosa. Si dices la verdad como si tuvieras una enfermedad contagiosa de ti huirán. En este mundo se vive de lo irreal, viviendo como Alicia en el paraíso de miles maravillas. La religión y la política ha desunido al ser humano en su vida, viviendo en ese paraíso lleno de falsedades y de mentiras. Yo soy la verdad, dice el Señor, siendo Él sin ser yo.
¡Maya! simbólicamente en este mundo Rosa Maria de Dios
D'abans - 25/05/2019
ENHORABÒNA al flamant CAMPEÓ D'ESPANYA,gracies a l'afició pel seu comportament en la pità del Himne d'Espanya, contrarrestant als barçes, gracies per tòt, Vixca Valencia! Vixca Espanya! i Vixca el Rei! Enhorabòna tamé per poder juar la Champions i tamé als atres dos equips de la Comunitat, Llevant i Vila-Real per continuar el la primera Divisió del futbòl espanyòl. GRACIES!

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal