Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
viernes, 24 de mayo de 2019
Clic en la foto para ampliar

L’Esquerra d’Alzira
Ver imágenes de esta noticia
1

 Des de L’Esquerra d’Alzira prioritzarem la posada en marxa de la Casa de les Dones

Apostem per un Pla d’Igualtat efectiu, amb contingut i que siga transversal


 ._000667
Els candidats de L’Esquerra d’Alzira Ivan Martínez, Patrícia Martínez i Paco Gil s’han reunit amb l’Associació Ajuda i amb el Grup de Debat per la Igualtat per traslladar les propostes sobre polítiques d’igualtat així com recollir algunes suggerències, i per fer una valoració d’aquesta última legislatura. Des de l’Esquerra d’Alzira (EU-ERPV) apostem per un Pla d’Igualtat efectiu, amb contingut i que siga transversal, «la perspectiva de gènere ha de formar part de totes les estructures i decisions del nostre ajuntament», explica Patrícia Martínez. Segons ha declarat la candidata de l’Esquerra d’Alzira: “és imprescindible que el Pla d’Igualtat es dote de més contingut i actualitzar-lo però, sobre tot, ficar en funcionament el Consell Municipal de la Dona i la Casa de la Dona, com a punt d’encontre i espai de participació feminista».

Un altre tema important i imprescindible és disposar d’un punt de trobada familiar, un espai necessari per facilitar el compliment del règim de visites davant situacions de crisis o ruptura familiar, i que se suprimí al 2012,«és necessari que Alzira actue com a Cap de Departament Judicial i que l’Ajuntament ofereixi els recursos necessaris i que pressione a la resta d’Administracions». Al mateix temps, des de les associacions s’han alertat de la necessitat un Pla d’Intervenció Preventiu per treballar el creixent absentisme escolar i l’assetjament de menors. Per concloure, explica Martínez, «un dels nostres objectius per a la propera legislatura aprovarem una ordenança municipal que regule, en la publicitat, l’ús denigrant de la imatge de la dona».

L’Esquerra d’Alzira 

  

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

    

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Carmen - 24/05/2019
Ufff ¿ y es que a este chico solo se le ocurren tonterias? penoso que mantengamos este sueldo. Que ganitas de eleccionesssssssssss!!!

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal