Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
lunes, 20 de mayo de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira actualitza les senyals de Ciutat Amiga de la Infància

Instal·lades en llocs visibles del municipi com la Casa de la Cultura, el Pont de Ferro, el Pavelló cobert o la Muntanyeta


._000622
.-000448 

Fa unes setmanes s’acabà el protocol de la renovació del Segell CAI 2018-2022 amb la renovació de la senyalística CAI, actualitzant el logo, el dibuix i les dates per als pròxims quatre anys i que s’ha instal·lat en llocs visibles del municipi com la Casa de la Cultura, el Pont de Ferro, el Pavelló cobert o la Muntanyeta entre altres localitzacions de la ciutat d’Alzira.

L’Ajuntament d’Alzira, al llarg dels anys, ha demostrat un interés especial en els plantejaments i activitats dedicades a la infància i l’adolescència. Ha sigut (i són actualment) nombroses les propostes i actuacions que es realitzen des de les diferents regidories de l’Ajuntament, i encara que inicialment tingueren un caràcter transversal, amb el pas dels anys s’han assumit com a objectius prioritaris del municipi.

Esta concepció portà l’Ajuntament a participar i ser integrant de les diferents xarxes internacionals que treballen a favor de la Infància i l’Adolescència, com és la Xarxa Internacional de Ciutats Amigues de la Infància.


Eureka Centre d’Estudis - Academia especializada en clases de refuerzo para todos los niveles (primaria, secundaria y bachiller) y de todas las asignaturas.   ._000531 


Pepe Grau, regidor d’Educació i Infància ha volgut destacar la responsabilitat de totes i tots per poder aconseguir els reptes marcats:” Els xiquets i xiquetes de la nostra ciutat són conscients del que significa ser una ciutat amiga de la Infància, i si ells són conseqüents i treballen per posar damunt la taula les ferramentes per portar endavant els seus projectes, nosaltres, els adults i també docents hem de donar-los el suport i el mecanisme adequat per tal de facilitar-los el camí, i junts aconseguirem una educació de qualitat, igualitària i justa”.

Alzira va obtenir el reconeixement com a Ciutat Amiga de la Infància, segell CAI, per primera vegada en 2004 (segell reconegut des del 2004 fins al 2008) i fou la primera ciutat de la Comunitat Valenciana reconeguda amb esta distinció.

Després ha obtingut la renovació del Segell CAI els anys 2008, 2010 i 2014.

El passat 27 de novembre de 2018 se celebrà l’acte d’entrega del quart reconeixement d’Alzira com a Ciutat Amiga de la Infància, des de 2018 fins al 2022 amb la presència del president d’UNICEF- Comunitat Valenciana, Jorge Cardona.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

 .-000295VD 




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación
SocialJuventud

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal