Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
domingo, 12 de mayo de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El Pla de Dinamització i Governança Turística de la Ribera presenta el projecte Club de Producte Turístic

Amb el lema “Ribera del Xúquer, un riu d’experiències”


._000599
 ._000603

El Consorci La Ribera, ha presentat el projecte Club de Producte Turístic "RIBERA DE XÚQUER UN RIU D'EXPERIÈNCIES".

Amb aquest projecte es vol reconèixer aquelles empreses turístiques o vinculades al turisme, que apostin pel producte turístic "RIBERA DE XÚQUER" basat en la qualitat.

El Club de producte pretén apropar al turista les empreses més implicades amb el seu territori. Empreses que aposten per oferir i garantir al mercat una filosofia comuna de treball que generi confiança turística basada en la marca.

Un amfitrió mostra els secrets de la destinació i els seus tresors, que podran consumir mitjançant experiències.

"RIBERA DE XÚQUER UN RIU D'EXPERIÈNCIES", és per tant el naming que reconeix a les empreses que com a argument comú posen en valor de manera tangible els diferents productes de la comarca, ja sigua com a experiències turístiques associades a productors, com a consum en comerços, allotjaments o mitjançant descobrir els seus gustos en els establiments de restauració.

A l'acte de lliurament de distintius realitzat avui a les instal·lacions de l'oficina comarcal de turisme del Consorci La Ribera, han assistit empreses de diferents sectors com restauració, allotjament, empreses de turisme actiu i empreses d'espais visitables.

En aquesta primera edició s'ha fet entrega d'un total de 15 distintius que reconeixen la qualitat de l'oferta turística de la comarca.

En paraules del president del Consorci Òscar Navarro "amb aquest tipus d'actuacions es posa de manifest de manera tangible l'aposta que des del sector públic i en concret des del Consorci s'està duent a terme, amb la finalitat de generar economia local i oferir productes turístics de qualitat a nivell comarcal, amb l'objectiu d'incrementar la demanda turística a la nostra destinació i generar millor qualitat de vida en els habitants dels nostres municipis. A més, és un exemple de col·laboració public-privada en el sector turístic, ja que compta amb la participació de les empreses privades i el suport del Pla de Dinamització i Governança Turística de la Ribera, integrat pel Consorci La Ribera, Turisme Comunitat Valenciana i la Diputació de València.

Consorci La Ribera

 
 
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 
.-000100
 .-000143
 .-000006
.-000342 



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Rutas y Promoción de Alzira

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal