Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
jueves, 2 de mayo de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Aljazzira Jazz Club presenta Albert Palau UK Quintet a Alzira

Dissabte, 4 de maig de 2019, a l' Auditori de la Casa de la Cultura, a les  19:30 hores | Entrada: 3 € (reduïda: 2 €)


   

.-000424

Albert Palau    Piano

Tom Barford    Saxo Tenor

Jonny Mansfield    Vibràfon
Will Sach    Bass
Marc Michel    Drums
 

Albert Palau presenta el seu projecte més recent en el qual participen alguns dels músics amb més talent de l'escena britànica. Havent tingut el Royal Academy of Music londinenc com a lloc de trobada, tots ells comparteixen un entusiasme per la improvisació i la interacció energètica. Els guanyadors del premi Kenny Wheeler, Tom Barford (Tenor Sax) i Jonny Mansfield (Vibes), comparteixen la primera línia. La secció rítmica es completa amb  Will Sach en el contrabaix i amb Marc Michel en la bateria, un dels tàndems més sol·licitats en la capital britànica. 
En aquest projecte, Albert presenta un set de composicions originals que han sigut escrites des que va canviar la seua residència a Londres després de passar per Boston, Nova York i València. Aquest repertori és una exploració de les experiències i influències que Albert ha adquirit al llarg dels anys, mesclant en el programa les arrels i energia del jazz estatunidenc amb la tradició folk britànica. El resultat és un recorregut que es mou des de sons eteris com en “Northern Journey” a temes energètics com “Ken’s Suite” i a intricades melodies rítmiques com “Cloud 9”. 
Albert Palau és un músic valencià que s'ha consolidat com un dels pianistes més sol·licitats per algunes de les figures internacionals més importants del jazz. Recentment, ha estat de gira per Europa amb projectes liderats per músics com Peter Bernstein, Charles McPherson o Dick Oatts. També ha liderat els seus propis projectes, com l'Albert Palau Octet en el seu tribut a la música cinematogràfica del compositor espanyol Miguel Asins Arbó.

 

 

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaMúsica
Ocio en AlziraActos, espectáculos y actividades

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal