Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
martes, 16 de abril de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Esquerra d’Alzira (EUPV-ERPV) aposta per seguir desenvolupant els Plans d’Ocupació

"I crear un segon mercat a la zona del Pere Crespí amb l’objectiu de dinamitzar aquella zona"


._000612
._000615 

Des de l’Esquerra d’Alzira: EUPV-ERPV s’aposta per continuar desenvolupant pro-grames municipals d’ocupació, com s’ha vingut treballant en aquesta última legislatura. Malgrat no ser una competència pròpia dels ajuntaments, «entenem que hem de ser útils per a la ciutadania i, des del nostre punt de vista, el crear i fomentar llocs de treball així com la formació és un dels punt més importants del nostre programa», explica el candi-dat a l’alcaldia, Ivan Martínez. «Amb aquests tipus de programes no sols es beneficia a l’usuari d’aquests projectes sinó que serveix, a més a més, per reduir la taxa d’atur d’Alzira així com donar suport a les empreses amb gent formada, fomentar el comerç local, recolzar als emprenedors orientant-los i ajudant-los a trobar el finançament ade-quat per consolidar el seu negoci», continua el candidat.

A més a més, des de la coalició es destaquen algunes mesures com la necessitat de de-senvolupar polítiques locals de treball que possibiliten la formació professional cap al sector agrari o relacionats amb ell: treballs forestals, mediambientals, etc. Apostarem per continuar impulsant l’economia verda: el Mercat Ecològic, Mercat Municipal de la Vila amb sectors innovadors, Mercat d’Abastiment amb parades d’agricultura sostenible i Biosfira. Així com fomentar l’autoocupació, la microempresa i l’economia social des de noves iniciatives o dinamitzar el mercat dels dimecres i crear un segon mercat a la zona del Pere Crespí, amb l’objectiu de dinamitzar aquella zona i apropar el comerç local als veïns i veïnes.

L’Esquerra d’Alzira (EUPV-ERPV)

  

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

  

._000629
 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Chincheta - 17/04/2019
IVAN, se te acaba el Chollo. Ya nos has hipotecado bastante en 4 años. Vete ya. Por actos como los tuyos nunca veremos bajar los impuestos como deberían ser. 4.700.000 € tu broma. ¿No se como no tienes vergüenza de hablar de Huerto de Redal? Tus compañeros y el Sr. Blasco la liaron. Dentro de unos años ya lo habremos pagado, pero tus caprichos quedaran de por vida. Tic.Tac.Tic...¡LOBO tíralo YA!
D'abans - 17/04/2019
Bye, Bye, Bye, camarada. Altra vegada serà.
Vecino - 20/04/2019
Una imatge val més que mil paraules.
Salutacions Comunitat Valenciana i vixca Espanya!
Vecino - 20/04/2019
Lo digo por los colores empleados en la cartelería de fondo.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal