Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.909 Fotografías: 108.897 Comentarios de usuarios: 125.588
EL SEIS DOBLE
jueves, 27 de mayo de 2010
Clic en la foto para ampliar

Una de les alineacions clàssiques del Ciutat d'Alzira
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

 El Ciutat d’Alzira de 2ª Regional fa la seua millor temporada

Ángel és el guardameta menys golejat del grup 12


L’equip Aficionat del Ciutat d’Alzira ha fet la seua millor temporada en la categoria de Segona Regional, en classificar-se en tercera posició en el grup 12 on juguen els equips de la comarca de la Ribera.

A més, el seu porter, Ángel, ha estat el menys golejat del grup amb tan sols 28 gols en contra. El guardameta d’Alzira ha encaixat una mitjana d’un gol per partit en disputar-se 28 jornades en esta categoria.

El Ciutat d’Alzira ha sumat un total de 53 punts, a tan sols un punt de l’Antella, segon classificat, mentre l’Albalat ha sigut el campió amb 73 punts.

L’equip entrenat per Vicent Peris ha guanyat 16 encontres, mentre ha empatat 5 i perdut 7 partits. 

Ha marcat 55 gols i encaixat 28, els seus màxims anotadors foren Dani i David Peris.

El tècnic, Vicent Peris, ha fet de jugador-entrenador en molts encontres aportant la seua experiència i qualitat al centre del camp.

El Ciutat d’Alzira ha estat tota la lliga en les primeres posicions lluitant fins el final per aconseguir l’ascens a Primera Regional.

El director esportiu del club, Pepe Casado, s’ha mostrat “molt satisfet” pel comportament de l’equip encara que no haja pujat de categoría.

Xavier Espanya


 


.-000018


 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesFútbol. Ciutat d'Alzira

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal