Miércoles, 17 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.221 Año: 18 Noticias: 45.831 Fotografías: 108.808 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
martes, 30 de abril de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4

 Fem Esport Alzira prepara de manera personalitzada als opositors per al Cos Nacional de Policia

"És molt important ficar-te en mans de professionals si vols progressar de manera adecuada i òptima; en Fem Esport et podem ajudar"


._000580

En Fem Esport, per mitjà del servici d’entrenament personal, estem preparant físicament a opositors per al Cos Nacional de Policia. Tres són les proves físiques a les quals s’enfronten els opositors, qualificades cadascuna d’elles del zero al deu. És necessari que els opositors traguen almenys un 5 de mitja entre les tres proves per a poder continuar amb el procés de selecció. Les proves són les següents: en primer lloc, un circuit de balles i banderins amb un recorregut delimitat. En segon lloc, una prova de dominades en el cas dels hòmens i de suspensions en el cas de les dones i, finalment, carrera de 1000 m. Cal destacar que les proves físiques són les primeres proves excloents, és a dir, el no superarles suposaria l'eliminació del procés d'elección del aspirant. Per aquesta raó és tan important portar les proves ben preparades i en Fem Esport comptem amb les ferramentes adequades per a poder aconseguir els objectius dels opositors.

El circuit d'agilitat el practiquem al centre, ja que disposem de balles i banderins amb mesures oficials a les que es van a enfrontar els opositors; disposem també d'espai suficient per a muntar el mateix i d'un sòl de parquet que arriba a simular el sòl d'un pavelló esportiu cobert. Les dominades en hòmens, així com les suspensions en dones es treballen també al centre, ja que disposem de barres per poder realitzar-lo. Una d'elles en particular té un gruix bastant similar al que s'enfronten els opositors i això és un gran avantatge, ja que com més semblant sigui l'entrenament al context real, millor. La carrera la treballem majorment en pista d'atletisme. Es molt important ficar-te en mans de profesionals si vols progressar de manera adecuada i òptima; en Fem Esport et podem ajudar. 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Noticias ComercialesProductos, reseñas...

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal