Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.905 Fotografías: 108.891 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
miércoles, 3 de abril de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Esquerra Unida d’Alzira ha presentat al·legacions al requeriment de la la Junta Electoral de Zona

"La nota no és cap campanya de propaganda electoral sinó que l’únic que pretenia era informar a la ciutadania sobre una subvenció que ha rebut l’Ajuntament"


 ._000500

Sobre la denúncia presentada pel PP a la Junta Electoral de Zona i sobre la nota de premsa que han enviat als mitjans:

Des d’Esquerra Unida d’Alzira s’han presentat al·legacions al respecte atès que la denúncia venia per una nota de premsa enviada des de la regidoria de Desenvolupament Econòmic a l’entendre que en cap moment s’estava incomplint la llei electoral.  Aquesta nota de premsa venia a dir que Alzira contractarà a 76 persones aturades del sector agroalimentari mitjançant una subvenció rebuda pel programa Emcora de la Generalitat i que per ser beneficiats d’aquesta s’havia d’estar inscrit en Labora (antic Servef).

La nota no és cap campanya de propaganda electoral sinó que l’únic que pretenia era informar a la ciutadania sobre una subvenció que ha rebut l’Ajuntament i a la que poden optar les persones aturades d’eixe sector. A més a més, totes les dades publicades són exclusivament objectives i contrastables. Per això, entenem que en cap moment s’està vulnerant la LOREG ni del que disposa l’article 50.2 Des de la convocatòria de les eleccions i fins a la celebració de les mateixes queda prohibit qualsevol acte organitzat o finançat, directament o indirectament, pels poders públics que contingui al·lusions a les realitzacions o als èxits obtinguts, ja que en cap moment s’ha fet cap valoració ni cap comparació de la legislatura, simplement es comunica de la quantitat rebuda i del que es va a contractar.

Malgrat entendre que no s’està incomplint la legalitat, des de la regidoria s’ha eliminat aquesta nota de les xarxes socials i s’ha compromès a no enviar-ne més. Tot açò, s’ha notificat a la Junta Electoral de Zona i així ho haurà fet aquesta al propi PP. Així que el Partit Popular no pot dir que no s’està fent cas, ja que s’han pres les mesures oportunes i també s’ha notificat d’elles, encara que sols es tractava d’un avís i no de cap denúncia.

EU Alzira

 

 

 

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Chincheta - 05/04/2019
Vamos a ver Martínez. No te enteras. Os dan un toke al equipo de gobierno, ya que utilizas las rrss del Ayuntamiento. Izquierda Unida no tiene porque hablar. Cuando quieras hacer esas cosas lo haces en el portal de E.U. Te informo que el ayuntamiento no es tuyo por mucho que hayas pasado de proletario vividor a Casta vividora. Vete Ya
Dinero publico para tu disfrute, esto se te acaba

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal