Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
lunes, 25 de marzo de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Demà tindrà lloc la apertura del X aniversari d'IDINEA

Programa de "La Nostra Veu", destinat a les persones amb transtorn del espectre autista


._000629

El proper dimarts 26 d març a les 19.30 h tindrà lloc l'Apertura dels actes, del X ANIVERSARI de IDINEA( Institut de Diagnòstic e Intervenció de xiquets amb Espectre Autista) , programa de La NOSTRA VEU destinat a les persones amb Trastorn Espectre Autista.

 L’acte comptarà amb la presencia de les autoritats locals d’Alzira i la junta directiva de La Nostra Veu. Els actes que tindran lloc seran els següents :

- El 26 de Març es realitzarà l’apertura del X Aniversari amb la Exposició Fotogràfica : “Trencant Mites sobre L’Espectre Autista”. La exposició podrà ser visitada fins al 3 d’Abril en la Casa de la Cultura en horari de dilluns a divendres de 18h a 21h i dissabtes de 11 a 13:30 i de 18 a 21h.

- El 30 de Març tindrem el Mercadet Benèfic de 10:30 a 13:30h on es ficaran stands per a la venda de llibres i joguets.A la mateix hora tindrà lloc la Carrera /Marxa Solidaria organitzada per la Falla San Roc i el Club d’atletisme La Rabosa a les 10:30h des de la Plaça Major d’Alzira. La Venda de dorsals a 4 € en la “Falla San Roc”, “el Club d’atletisme La Rabosa” i “La Nostra Veu Associació per la Diversitat Funcional”.

Més trad a les 12:30 Tomás Córcoles ens oferirà una sessió de Pilates,on només caldrà que portes la teua toalla i esterilla i l’aportació voluntària en la que vulgues col·laborar amb nosaltres.

Al voltant de les 13:30 hores es farà la lectura d’un Manifest amb motiu del dia Mundial de Conscienciació de L’autisme, amb la finalitat de donar-li visibilitat. El 2 d’abril a la casa de la cultura d’Alzira tindran lloc a les 17 hores, diverses ponències que s’iniciaran a càrrec de les autoritats locals d’Alzira.

A les 17:15 hores podrem comptar amb la presencia de famílies que ens parlaran de les seues experiències” el meu dia a dia amb l’autisme”.

A les 18:30 podrem comptar amb la presencia de Lola Garrote Petisco, psicòloga y directora de CEDIN, ens parlarà sobre “Asperger en femení”.

Per a finalitzar els actes al voltant de les 20 hores la presidenta de La nostra veu MªJose Canet farà la cloenda de esta setmana d’ actes.

La Nostra Veu

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

._000585

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación
SocialSalud, Sanidad

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal