Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
jueves, 14 de marzo de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 FALLES ALZIRA 2019 | Cloenda de l'Exposició del Ninot i lliurament de premis del Concurs de Dibuix Infantil

A les 14 hores, a la Plaça del Regne, Concurs Nacional de Mascletades  amb la Pirotècnia Alicantina


 

.-000472 
._000621 

PROGRAMA DE FESTES DE LA

JUNTA LOCAL FALLERA MARÇ 2019

 

14 de març de 2019

A les 14 hores. A  la Plaça del Regne, Concurs Nacional de Mascletades Pirotècnia Alicantina (Hnos. Sirvent)

A les 20:00 hores. A la Casa de la Cultura, cloenda de l’Exposició del Ninot i lliurament de premis del Concurs de Dibuix Infantil de les Falles 2019.

 

15 de març de 2019

A les 11:00 hores. Cercavila i visita a les comissions de Secció Especial.

A les 14:00 hores. A  la Plaça del Regne, Concurs Nacional de Mascletades en honor a les Falleres Majors de les comissions d’Alzira. Pirotècnia Dragon.

A les 14:30 hores. Dinar en honor a les Falleres Majors i Presidents de les comissions d’Alzira.

 

16 de març de 2019

A les 08:00 hores. Macrodespertà popular de totes les comissions falleres d’Alzira. Patrocinada per Pirotècnia Hnos. Sirvent.

A les 14:00 hores. A la Plaça del Regne, Concurs Nacional de Mascletades. Pirotècnia Valenciana patrocinada per “Cruz Campo”.

A les 00:00 hores. Nit de la Plantà dels monuments.

 

17 de març de 2019

A les 08:00 hores. Despertà.

A les 11:00 hores. Cercavila i visita a les diferents comissions falleres.

A les 14:00 hores. A la Plaça del Regne, Concurs Nacional de Mascletades. Pirotècnia Nadal-Marti, patrocinada per Family Cash.

A les 18:00 hores. Lliurament de premis.

 

18 de març de 2019       

A les 08:00 hores. Despertà.

A les 11:00 hores. Cercavila i visita a les diferents comissions falleres.

A les 14:00 hores. A  la plaça del Regne, Concurs Nacional de Mascletades. Pirotècnia Zarzoso. 

A les 14:30 hores. Les Falleres Majors d´Alzira acudiran a la tradicional “Cassolà” que organitza la Falla Plaça del Forn.

A les 17:30 hores. Ofrena de flors a la Mare de Déu del Lluch, patrona de la ciutat d’Alzira, i a Sant Josep.Concentració i eixida del carrer Pare Castells, Verge de la Murta, Alquenència, Plaça Primer de Maig, HortdelsFrares, PlaçaMajor (dreta), PlaçaMajor(centre), finalitzantl’acte en l’encreuamentambPlaçaMajor (esquerra), carrerCurtidors (Prieto).La tribuna de les Falleres Majors d ´Alzira, les seuesCorts d ´Honor, autoritats, representants de altresentitatsfestives i convidats a l ´acte, estarà ubicada al carrer Pare Castells (davant de Deportes Sierra).

La nova imatge de la Mare de Déu del Lluch i la de Sant Josep, estaranubicades al mig de la PlaçaMajor.

 

19 de març de 2019       

A les 08:00 hores. Despertà.

A les 11 del matí. Missa del 19 de març, en honor a Sant Josep que organitza el Gremi de Fusters d'Alzira, en l'Església del Hogar Sta. Teresa Jornet Hermanitas de Ancianos Desamparados Sagrado Corazón, a l'avinguda Luis Suñer, 25.

A les 14:00 hores. A la Plaça del Regne, Concurs Nacional de Mascletades.

Pirotècnia Alicantina (Hnos. Sirvent).

A les 17:00 hores. Desfilada de Pasdobles. Concentració i eixida carrer Pont de Xàtiva, carrer Colom, Plaça Musical, carrer Curtidors, Plaça Major (Esquerra), Avgda. Sants Patrons pera finalitzar l’acte a l’encreuament amb Correus.

A les 21:00 hores. La Fallera Major Infantil d’Alzira, la Cort d’Honor i la Junta Local Fallera, visitaran la comissió guanyadora del primer premi de la Secció Especial Infantil i es procedirà a la Cremà d’aquest monument faller.

A les 22:00 hores. La Fallera Major d’Alzira, la Cort d’Honor i la Junta Local Fallera, visitaran la comissió guanyadora del primer premi de la Secció Especial, i es procedirà a la Cremà d’aquest monument faller.

 

LA JUNTA LOCAL FALLERA ES RESERVA EL DRET DE QUALSEVOL MODIFICACIÓ DEL PROGRAMA DE FESTES, SEGONS LES NECESSITATS O CIRCUMSTÀNCIES QUE POGUEREN SORGIR.

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

 

 

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasFallas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal