Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.861 Fotografías: 108.848 Comentarios de usuarios: 125.572
EL SEIS DOBLE
domingo, 3 de marzo de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Publicades les bases de la VI edició dels Contes per la Igualtat de l’Associació Grup de Debat per la Igualtat

Les narracions que opten al premi s’entregaran en el Departament d’Educació de l’Ajuntament d’Alzira (C/. Rambla, s/n, 2n pis) fins el divendres 8 de març de 2019


._000590
._000594 

Els premis Contes per la Igualtat es fan amb l’objectiu de:

1. Promoure la igualtat de dones i hòmens per tal d’avançar cap a un model de societat basat en una convivència democràtica i igualitària.

2. Fomentar la creació d’històries que ajuden a conscienciar sobre la importància de la igualtat de dones i hòmens, ja que en la societat actual les dones encara estan lluny de viure en igualtat real.

3. Fer participar la comunitat educativa en el nostre projecte Contes per la Igualtat, a qui agraïm anticipadament la seua col·laboració.

4. Estimular en l’alumnat la faceta creativa de l’escriptura.

 5. Promocionar l’ús del valencià.

 
Bases

1. Podrà participar tot l’alumnat que ho desitge dels col·legis públics, concertats i privats, centres d’ensenyament de Primària i Secundària, d’Alzira.

2. Els treballs, en la modalitat de narrativa, que opten als premis, hauran d’estar escrits en valencià i ser inèdits.

3. L’extensió dels treballs estarà compresa entre un mínim d’1 full i un màxim de 3, manuscrits o escrits en ordinador i impresos per una sola cara. Tipus de lletra Arial, mida 14 i interlineació doble, i amb una bona presentació.

4. Els folis amb la narració es presentaran grapats amb un full de presentació al davant en què es farà constar el títol de l’obra, el pseudònim amb què es presenta el treball i la categoria en què participa. A més, els treballs es presentaran per duplicat (original i còpia).

5. L’enfocament, l’argument i les característiques de la narració (d’aventura, realista, històrica, d’humor, etc.) seran lliures, però la temàtica haurà de contemplar aspectes que afavorisquen la igualtat de dones i hòmens.

Es convoquen les categories següents:

Categoria A Per a l’alumnat de 3r i 4t curs d’Educació Primària.

Categoria B Per a l’alumnat de 5é i 6é curs d’Educació Primària.

Categoria C Per a l’alumnat d’ESO i d’FP bàsica.

Categoria D Per a l’alumnat de Batxillerat i Cicles Formatius d’FP.

7. Les autores o els autors de les narracions guardonades rebran com a premi:

Categoria A Premis: 1r ................ Un lot de llibres valorat en 100 €

2n .............................. Un lot de llibres valorat en 50 €

3r................................ Un lot de llibres valorat en 40 €

Categoria B Premis: 1r ................ Un lot de llibres valorat en 100 €

2n .............................. Un lot de llibres valorat en 50 €

3r ............................... Un lot de llibres valorat en 40 €

Categoria C Premis: 1r ................ Un lot de llibres valorat en 120 €

2n .............................. Un lot de llibres valorat en 60 €

3r ............................... Un lot de llibres valorat en 50 €

Categoria D Premis: 1r ................ Un lot de llibres valorat en 120 €

2n .............................. Un lot de llibres valorat en 60 €

3r ............................... Un lot de llibres valorat en 50 €

8. A més, a criteri del jurat, es podran declarar també diferents accèssits si la qualitat dels treballs presentats així ho reclama.

9. L’autoria de les obres podrà ser individual o col·lectiva.

10. Les obres es podran presentar de manera individual o col·lectiva, en cas que siga un centre el qui presente tots els treballs de l’alumnat que hi participe.

11. Les narracions que opten al premi s’entregaran en el Departament d’Educació de l’Ajuntament d’Alzira (C/. Rambla, s/n, 2n pis) fins el divendres 8 de març de 2019. Els originals es presentaran en un sobre tancat que contindrà la narració amb el seu títol i el pseudònim de l’autor/autora. En l’exterior, la indicació PREMIS CONTES PER LA IGUALTAT, pseudònim i la categoria a la qual es presenta el treball. Així mateix es ficarà dins del sobre (gran) un altre sobre xicotet tancat (plica), en el qual figurarà, en l’exterior, el pseudònim i la categoria a la qual es presenta el treball. En l’interior del sobre xicotet s’inclouran les següents dades: nom i cognoms de l’autor/autora, pseudònim, títol, curs, centre educatiu, e-mail i telèfon de contacte. Quan és el Centre qui presenta els treballs conjuntament, aniran classificats per categories i inclourà totes les pliques corresponents en sobre a part, també per categories. S’enviarà un formulari d’inscripció, amb la finalitat de dur un millor control de la participació al concurs.

12. El jurat estarà compost per persones qualificades de l’àmbit de la literatura i l’educació, i de l’Associació Grup de Debat per la Igualtat.

13. La decisió del jurat serà inapel·lable i es farà pública en l’acte de lliurament dels premis que tindrà lloc a les 19 h del dijous 9 de maig de 2019 en el Gran Teatre d’Alzira.

14. Els treballs premiats passaran a ser propietat de l’Associació, que els podrà editar en qualsevol publicació amb la possibilitat de fer-ne un ús didàctic. Tots els treballs deuran d’enviar-se en format word al corrreu grupdebatigualtat.alzira@ gmail.com, una vegada publicada la relació d’obres seleccionades, i que serà enviada al Centre o al contacte que figure en la plica.

15. Els treballs no seleccionats es podran arreplegar en el Departament d’Educació (C/ Rambla, s/n, 2n d’Alzira) fins al divendres 31 de maig de 2019. Els treballs que no s’ hagen arreplegat passaran a ser propietat de l’Associació.

16. La participació en aquest concurs pressuposa l’acceptació de les bases. Qualsevol discrepància serà resolta pel jurat i la seua decisió serà inapel·lable.

Correu de l’Associació: [email protected] 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal