Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
martes, 24 de diciembre de 2019
Clic en la foto para ampliar

Fem Esport
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4

 L'èxit de ‘Fem Esport’ és el tractament personalitzat que realitzem a cadascun dels nostres usuaris

Entrevista a David Bermell, llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport: "Estem treballant amb dos nous serveis, entrenaments online i entrenaments específics per a majors"


 

._000580 


Moltes persones volen posar-se en forma i millorar la seua salut, però tenen dificultat per a mantindre un règim que funcione i, en moltes ocasions, no disposen del temps suficient. En Fem Esport Alzira els usuaris superen les seues metes amb unes sessions adaptades a les seues necessitats físiques, els seus objectius i adaptant-se als seus horaris. "En Fem Esport Alzira els nostres usuaris tenen a la seua disposició un entrenador per a controlar la correcta realització de l'entrenament i aprofundint en els moviments que millor incideixen en la seua vida quotidiana", ens comenta David Bermell, llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport. Els usuaris superen les seues metes amb unes sessions adaptades a les seues necessitats físiques i els seus objectius; tenint a la seua disposició un entrenador per a controlar la correcta realització de l'entrenament i aprofundint en els moviments que millor incideixen en la seua vida quotidiana.

Fem Esport Alzira ofereix diferents tipus d'entrenaments i serveis. Entrenament personal, entrenaments personalitzats, grupals, entrenaments a l'aire lliure, entrenaments online, readaptació amb prevenció de lesions  i, com a novetat, els entrenaments a persones majors.

"L'entrenament personal online està cada vegada més demandat. Especialment per persones que necessiten o volen fer exercici físic i que no tenen temps d'anar a un centre o, simplement, prefereixen fer-ho des de casa o a l'aire lliure. El centre et dissenya els programes d'entrenament i te'ls envia per email, explicant-te tot el que has de fer. Òbviament les sessions presencials són millors, però una persona amb experiència entendrà bé els entrenaments i sabrà fer els exercicis. És ideal si tens poc temps. Si els teus horaris són inestables, pots fer els entrenaments quan vulgues", ens explica David Bermell. Per altra banda, realitzar exercici és saludable a qualsevol edat, però en les persones majors és fonamental per a evitar la pèrdua de massa muscular. Encara que qualsevol activitat física que mantinga a un adult major amb bona salut li resultarà beneficiosa, certs tipus d'exercicis són més recomanables a mesura que ens fem majors. Els professionals de Fem Esport crearan una sèrie d'exercicis personalitzats a cada edat i a cada forma física, per a millorar l'equilibri i la flexibilitat, entre molts altres beneficis.


 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Noticias ComercialesProductos, reseñas...

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal