Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.584
EL SEIS DOBLE
martes, 19 de febrero de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Primera mobilitat ERASMUS + de Xúquer Centre Educatiu

El professorat investiga amb docents de Portugal, Finlàndia i Alemanya noves metodologies per a la inclusió en una societat global


.-000472 

L'equip coordinador del projecte Erasmus+ de Xúquer Centre Educatiu ha mamprès la primera mobilitat a l'estranger del seu equip docent per motiu d'aprenentatge. El projecte Erasmus+ és una eina que ajudarà al centre a projectar-se a Europa i formar-se amb les noves metodologies. "Tots i totes a Xúquer estem immersos en un procés de transformació en l'àmbit pedagògic, metodològic i organitzatiu amb l'objectiu de formar un alumnat que puga donar resposta a les demandes i exigències d'una societat global”, destaca l’equip docent.El projecte porta com a títol Promotion of inclusion, welfare and equity in Xuquer school (PRO_EWEX) en la modalitat KA 1 de Job shadowing, i té una duració de dos anys, 2018-2020.

Durant aquests dos anys, dos membres de l'equip docent realitzaran tres mobilitats, una a Portugal, una a Finlàndia i una altra a Alemanya. Durant aquestes, el professorat visitarà centres escolars on podran observar aspectes que ens interessen millorar per poder-los implementar a Xúquer al llarg de tot el procés de formació.

En la primera mobilitat, les docents Yolanda Piqueres i Silvia Salom han viatjat a Portugal per aprofundir en el context escolar del país, concretament de la ciutat de Leiria. Durant la seua estada analitzaran les metodologies del centre Agrupamento de Escolas de Marrazes, una institució d'educació pública, considerada “grup d'Intervenció Prioritària Educativa (EPIT)”, amb un estatus especial a causa de les especificitats dels estudiants que assisteixen. El centre té un nombre important d'estudiants, des de preescolar fins al tercer cicle d'educació bàsica (des dels 3 anys fins als 16) amb necessitats especials i que provenen de diferents països (Brasil, Angola, Santo Tomé, Cabo Verde, Marroc, Ucraïna, Rússia i Xina). L'objectiu de la visita i de l'aprenentatge durant cinc dies en aquest centre se centrarà en quin és l'enfocament i la gestió per aconseguir de manera efectiva una inclusió i normalització de la diversitat.

Xúquer Centre Educatiu
 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal