Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.843 Fotografías: 108.825 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
lunes, 18 de febrero de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Ajuntament d’Alzira acorda l’ampliació de 65 ajudes més al transport universitari

A estes 65 persones se’ls concedirà una ajuda de 100 euros


 
._000605 
 
Rustibó  ._000608  The Texas
 

El passat mes d’octubre de 2018 la Regidoria d’Educació va atorgar les ajudes al transport universitari, que inclouen despeses de desplaçament derivades de la realització dels estudis en centres situats fora del terme municipal d’Alzira:

- Estudis universitaris en les universitats públiques i privades que integren el Sistema Universitari Valencià, així com els seus centres adscrits.

- Cicles Formatius de Grau Superior.

- Ensenyances superiors de règim especial.

L’’ampliació d’estes ajudes al transport universitari van destinades a 65 estudiants que havien fet la seua pertinent sol·licitud i s’havien quedat fora, malgrat que sí que reunien els requisits econòmics. És per açò que a estes 65 persones se’ls concedirà una ajuda de 100 €.


Javier Palomares, luthier de viento - Reparación, afinación y repuestos de instrumentos de viento y metal.  ._000544


Pepe Grau, regidor d’Educació i Infància, assenyala al respecte: “Tal com anunciàrem l’any passat, l’objectiu d’estes ajudes que llança la Regidoria d’Educació és la de col·laborar amb les despeses de desplaçament derivades de la realització d’estudis universitaris en les universitats públiques i privades que integren el Sistema Universitari Valencià. Per tant, amb l’ampliació de les ajudes a 65 estudiants, hem atorgat les ajudes al transport universitari a tots els que reunixen els requisits sol·licitats a data del mes d’octubre de 2018”.

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

 

 

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Afectat - 18/02/2019
Un altra mentira del tripartito
Cumplis els requisits econòmics y no me han comunicat res
Espere me contesten al correu donanme una explicacio, o donare conter detallat a este diari de les mentires que pregona este govern

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal