Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.871 Fotografías: 108.858 Comentarios de usuarios: 125.580
EL SEIS DOBLE
jueves, 14 de febrero de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

 L'Espardenyà i la Reganyà d'Alzira conquistaren els paladars dels membres del Congrés dels Diputats a Madrid

Amb més de 300 racions d’espardenyà cuinades per Vicenta Adam, Víctor Ros, Tere Carrascosa i Salvador Esteve amb l'equip de cuiners del Congrés


 ._000560
 ._000570
Més de 300 racions d’Espardenyà  s’han repartit este dimecres, en els restaurants del Congrés dels Diputats, amb motiu de  la tercera edició del Concurs Nacional de Espardenyà Francisco José García, que se celebrarà el pròxim 10 de març a Alzira.
Una delegació d’Alzira formada per varies persones i membres de l'organització del Concurs Nacional d'Espardenyà Francisco José García, encapçalada per l’alcalde Diego Gómez, van viatjar fins a Madrid en un autobús que va eixir de la Tourist Info, de la Plaça del Reino, a les cinc de la matinada.
Els cuiners Vicenta Adam, Víctor Ros, Tere Carrascosa i Salvador Esteve van preparar els calders al costat de l’equip de cuina del Congrés dels Diputats, que cada dia cuina per als 4.000 treballadors amb els que compta el complex de cinc edificis que rodegen el propi Congrés.
La delegació alzireña va ser atinguda pel matí per Elena Bastidas, exalcaldessa d'Alzira, que no va poder quedar-se a degustar l'espardenyà, i va voler saludar als membres de l'expedició. Després, Pep Cortell, membre de Compromís, va conduir per les instal·lacions de la formació política als visitants per què conegueren com es treballa al Congrés.
Ja de vesprada, el portaveu de Compromís en el Congrés dels Diputats Joan Baldoví, que va fer d’amfitrió en la visita a l'hemicicle del Parlament, va explicar curiositats i l'historia que envolta el temple de la paraula dels diputats i diputades.

L’alcalde Diego Gómez ha destacat que "este viatge serveix per a complementar l’objectiu marcat al principi amb les actuacions previstes a Madrid, una en Fitur el mes passat, i esta de portar la espardenyà a la cuina del Congrés dels Diputats un dia important, coincidint amb un plenari per a la votació dels pressupostos". L’espardenyà estava inclosa, com a segon plat, en els restaurants dels diversos edificis del Congrés. També es va repartir la Reganyà d’Alzira com a postre i, a través de la Tourist Info, bosses informatives sobre la ciutat d’Alzira, un CD interactiu i informació de la localitat i els seus paratges. 

E6D

 

 

 

                            
                 .-000166                                                     ._000506                                        ._000568         
 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Gastronomía
Rutas y Promoción de Alzira

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Chincheta - 14/02/2019
Benito te imaginas que esto lo hubiera hecho el PP.
Jose - 15/02/2019
Para "espardenyà" la que se llevo Pedro Sánchez ese día. Son gafes.
Por cierto quería yo organizar un evento en mi casa de campo para unos amigos y había pensado en promocionar la "espardenyà" y la "reganyà". Donde hay que llamar para que me monten el evento. Gratis por supuesto o mejor dicho que lo paguen los contribuyentes de Alzira.
Xe que bo - 15/02/2019
Per "aspadenya" la que tu i el teu "déu" s'empotareu el dia de les eleccions, TIC Tac tic tac tic tac
D'abans - 16/02/2019
L' espardenyà, la reganyà i la gota freda que s'olviden d'ella, bromes apart cap d'estos elements sap quin es plat típic d'Alzira, lo que demòstra lo alzirenys que son.
Jose - 16/02/2019
Xe que bo tu si que tocas de oido boquimoll. Te veo muy perdido. Pereza de persona. Abril esta cerca no te preocupes. No se ni a que "deu" te refieres ni me importa pero tu comentario denota algun tipo de problema. Te despiertas a mitad de noche por soñar con falangitos? Que pena.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal